Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

ΕΚΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

 

 

Αναδημοσίευση από την Patmostimes, άρθρο, της Σμαράγδας Μουλιάτη.

“ Την επιδότηση ενοικίου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου υγείας,  αποφάσισε το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Πάτμου, στη συνεδρίαση  της 9ης Φεβρουαρίου 2018,  αξιοποιώντας τον ανάλογο νόμο, για τη δυνατότητα που δίνεται στους Δήμους να επιδοτούν διαμονή και σίτιση σε γιατρούς, αστυνομικούς,  λιμενικούς και εκπαιδευτικούς .

Την πρόταση εισηγήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γαμπιέρης η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα.
Σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου «επειδή ο Δήμος κατά καιρούς συμμετέχει σε αγώνες για την βελτίωση του τομέα υγείας στο νησί μας και οι γιατροί αν θέλουν έρχονται στο νησί μας, ήρθε και η ώρα εμπράκτως να δείξει ότι είναι δίπλα στην υγεία των κατοίκων του και προτείνω την επιδότηση ενοικίου για γιατρούς και νοσηλευτές. Και πρότεινε 270,00 ευρώ για  μηνιαίο ενοίκιο σε 4 γιατρούς  και 220,00 ευρώ σε 7  νοσηλευτές με σύμβαση ενός έτους του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος με το Δήμο». Εγώ προτείνω το ποσό και μετά να βρούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να χορηγήσουμε τα λεφτά”.

 

Ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Δεν καταλαβατε οτι η Πατμος ανηκει σε αλλη χωρα και ο Δημος ενδιαφερεται για να ζουν καλα οι κατοικοι του νησιου και να μην παιζεται η υγεια τους κορωνα γραμματα???Επιδοτουν τους εργαζομενους και ειναι διπλα στα προβληματα τους που σιγουρα ειναι μηδαμινα μπροστα στα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι <>του Νοσοκομειου Θηρας.Θα το καταλαβουν οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ οταν συνεχισει να αδειαζει το νοσοκομειο και περνανε απεξω και θα σκεφτονται τι ευκαιρια ειχαν και την πεταξαν στα σκουπιδια!!Αλλα υπαρχουν και οι….αεροδιακομιδες (γι αυτους που διαθετουν τα μεσα και το χρημα)!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *