Σφοδρή αντίδραση Μ. Ορφανού για τις απαγορεύσεις σε Αμμούδι και αλλού

 

 

 

“Έκπληκτα τα μέλη του «ΤΩΡΑ» καθώς και ο πρόεδρος της παράταξης, Μανόλης Ορφανός, ενημερώθηκαν σήμερα από πανελλήνια Μέσα ενημέρωσης καθώς και από φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο νησί, για τις πρωτοφανείς απαγορεύσεις και τον περιορισμό του Αμμουδίου.

Η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία απαγορεύει την πρόσβαση σε περιοχές του νησιού, περιορίζει την επιβατική κίνηση στα λιμάνια μας και ταυτόχρονα γεμίζει με πινακίδες επικινδυνότητας γνωστά και κοσμοπολίτικα σημεία του νησιού.

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν κεκλεισμένων των θυρών από την Δημοτική Αρχή, που διαχειρίζεται σχεδόν ένα μήνα το θέμα, ενώ δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τις Δημοτικές Παρατάξεις για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό μας.

Ο κ. Ζώρζος μαθαίνουμε πως είχε ενημερώσει θεσμικούς και εξωθεσμικούς φορείς για αυτήν την υπόθεση, αλλά δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, σεβόμενος τις Δημοκρατικές διαδικασίες, την Αξιωματική Αντιπολίτευση και το Δημοτικό Συμβούλιο για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βασικών υποδομών της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Ο πρόεδρος Μανόλης Ορφανός και η παράταξη του «ΤΩΡΑ» ζητούν για αυτήν την πολύ σοβαρή και πρωτοφανή εξέλιξη, την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου, σε ειδική συνεδρίαση για την ενημέρωση των Δημοτικών παρατάξεων, και κατ´ επέκταση όλου του θηραϊκού λαού.

 

 

Γραφείο Τύπου

«ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *