ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ

ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ

 

 

 

Σημείωση Santonews: τα παραστατικά, είναι στη διάθεση της σελίδας. Δεν δημοσιοποιούνται λόγω προσωπικών δεδομένων. Πάντως είναι σαφή και αποδεικτικά.

  “Προς ενημέρωση του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Λ. & Ε. Νομικού και για αποφυγή τυχόν παρερμηνειών – υπονοιών μετά από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας Θηρασιάς και μέλους του ΔΣ του ιδρύματος κ. Καραμολέγκου, νιώθω την υποχρέωση να γνωστοποιήσω στους κατοίκους της Σαντορίνης, πού έχουν δαπανηθεί τα χρήματα που λάβαμε ως χρηματοδότηση από το Ίδρυμα.
  Ως σύλλογος έχουμε καταβάλει περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες (4.000,00) ευρώ για την καθαριότητα του χωριού μας και την απομάκρυνση των σκουπιδιών και των μπαζών την περίοδο της Μεγάλης εβδομάδας. Αγοράστηκε μηχάνημα αυτόματου απινιδωτή αξίας χιλίων (1.000,00) ευρώ περίπου, ο οποίος θα εγκατασταθεί στον χώρο της πλατείας του Εμπορείου, αμέσως μετά την αναγκαία ενημέρωση του κόσμου για την λειτουργία του.
  Τα παραστατικά για τις ανωτέρω δαπάνες που σας περιγράφω, θα τα προσκομίσω αύριο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παραμένουμε στην διάθεση του προέδρου του Ιδρύματος για οποιοδήποτε έλεγχο.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Εμπορείου Θήρας
Καραμολέγκος Μιχαήλ”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Αναστασία Βενετσάνου λέει:

    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ…ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

    O Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου κ. Μιχάλης Καραμολέγκος έκανε την παραπάνω ανάρτηση στη δημόσια σελίδα τους στο fb και μάζεψε 69 like και μπράβο.
    1. Τον ρώτησα που έβαλαν την επιγραφή “Δωρεά Λ.& Ε. Νομικού” (όπως ορίζει το καταστατικό για τα χρήματα που δαπανά το Ιδρυμα) στο σκουπιδοτενεκέ; και διέγραψε πολιτισμένα το σχόλιό μου.
    2. Τον ρώτησα που έδωσε τα παραστατικά “στα τοπικά μέσα ενημέρωσης” και δεν τα βλέπω και διέγραψε πολιτισμένα το σχόλιό μου.
    3. Τον ρώτησα γιατί στην ανάρτησή του 11 Απριλίου 2023 για το μάζεμα σκουπιδιών και μπάζων, δεν ανέφερε οτι αυτή την υπηρεσία την χρηματοδότησε το Ιδρυμα, αλλά μόνο ευχαριστούσε τους αφιλοκερδώς συμμετέχοντες και διέγραψε πολιτισμένα το σχόλιό μου.
    4. Τον ρώτησα “γιατί διαγράφετε τα σχόλιά μου; Εμποδίζουν την προβατοποίηση;” και ακολούθησαν ….τα γνωστά.

    Πολιτισμένα με μπλόκαρε και διέγραψε κι άλλων σχετικά σχόλια. Μου τηλεφώνησε και μου είπε οτι διαγράφει τα σχόλιά μου, διότι προτιμά να συζητά προσωπικά το θέμα (λες και είναι ένα θέμα που αφορά εμέναν κι εκείνον κι όχι πολλούς περισσότερους) κι οτι δεν θέλει να απαντά σε σχόλια στο fb. Επειδή όμως είχε απαντήσει σε άλλα σχόλια, του πρότεινα κάτω από τις αναρτήσεις του, να σημειώνει οτι δέχεται μόνο μπράβο και όχι ερωτήσεις, που τον δυσκολεύουν.

    Αν αυτά είναι πολιτισμός… ο φασισμός τι είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *