ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΣΜΑ ΗΡΩΪΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

 

 

 

 

Κύριε Αναστάσιε Νικόλαε Ζώρζο

Επληροφορήθην, εκ συναδέλφων ( είναι καταγεγραμμένο και το σχετικόν οπτικοακουστικόν υλικόν) πως πάλι επιτεθήκατε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφήνοντας να εννοηθεί πως για την μεγαλειώδη εκλογική σας ήττα, ευθύνονται τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και οι τοπικοί “αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” (όχι, αυτό δεν το είπατε). Επειδή τα χειρόκτια (λαϊκιστί γάντια), δεν θέλω να τα αφήσω κάτω να σκονίζονται ή να λασπώνονται, σπεύδω να σηκώσω το συγκεκριμένο. Σε ότι με αφορά πάντα.

Α. Αν θεωρείται πως η ταπεινότης μου συνέβαλλε, στην πτώση της λαϊκής αποδοχής σας, από το 70% στο 29 κόμα κάτι (κι αυτό με τα γνωστά ζόρια), αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Μάλιστα, επαίρομαι γι αυτό. Το γιατί, το εξηγώ πάραυτα:

Παραδώσατε νούμερα και όχι έργα (τα δε έργα της ΔΕΥΑΘ, πάλι καλά που η κοπιώδης προσπάθεια κάποιων, όπως ο Φασόλης, τα δρομολόγησαν). Καταστάσεις και καταλόγους, αντί για απτές παρμβάσεις διευκόλυνσης και σε πολλές περιπτώσεις, σωτηρίας της ζωής δημοτών και επισκεπτών. Συμπεριφερθήκατε (και συγγνώμη δια την έκφρανσιν) ως κλητήρ τριτοκλασάτου οργανισμού, αντί ως ισχυρός Άρχων του τόπου. Με άλλα λόγια διαχειριστήκατε τη λαϊκή εντολή, μεταφέροντας αλληλογραφία, κατατάσσοντας σε κλασσέρ τα επισυναπτόμενα και υπογράφοντας μηδαμινής αποτελεσματικότητας επιστολές, που ακόμα και η το πάλαι “Διάπλασις των Παίδων” θα απέρριπτε, ως φλύαρες εκθέσεις ιδεών.

Μην σας θυμίσω τι ΔΕΝ κάνατε. Θυμίστε μου Εσείς, τι ΚΑΝΑΤΕ!. Και θυμίστε το και στους πολίτες που παρ’ όλες τις χρυσοστραφταλιστές (προσωπικός, νεολογισμός, είναι, μην τον ψάξετε στα λεξικά) Σειρήνες, σας γύρισαν την πλάτη.

Β. Γιατί δεν κατατροπώσατε την αναιδή δημοσιογραφία μου;. Σας προκαλώ, ακόμα και τώρα: ΒΡΕΙΤΕ μου, ένα ρεπορτάζ, που να ήταν ψευδές, στημένο και ανεδαφικό. ΚΑΝΤΕ το. Ελάτε στις εκπομπές μου, να με κατατροπώσετε. Να αποδείξετε πως είμαι αργυρώνητος, μίσθαρνο όργανο των εχθρών σας, Κουίσλινγκ σε διατεταγμένη υπηρεσία ή Πεμπτοφαλαγγίτης μπροστά στη Δημοκρατική σας επέλαση.

Και φυσικά και το “Πόθεν” και το “Έσχον” μου στη διάθεσή σας. Για να δούμε πόσο πλούτισα ως μαυραγορίτης ιδεών.

Ξέρετε, ένας πρώην Δήμαρχος, ο Αρτέμης Μητροπίας, δέχτηκε τρεις φορές πιο σφοδρή κριτική, από ότι εσείς. Αλλά ήταν ευπατρίδης και από διαλεχτό πολιτικό κράμα. “Συνέχισε, όπως είσαι” με παρότρυνε. (παραπέμπω, στον ίδιο, προς επίρρωσιν).

Επίσης ο κ. Άγγελος Ρούσσος, σφοδρή κριτική. Πάλι δεν είπε τίποτα. Απλώς άκουγε και διάβαζε. Κάποτε, απορούσε και είχα την ίδια απάντηση: “δεν αρκούν οι προθέσεις, κοίτα τους συνεργάτες σου, που έχουν φτιάξει δικά τους καπετανάτα”. Του θύμιζα και τον Αντρέα Παπανδρέου, που αυλικοί, αυλοκόλακες, γλείφτες, αστρολόγοι, πνευματικοί και μια γκόμενα, τον είχαν απομονώσει από τον παλμό της κοινωνίας.

Εσείς;. Θα κάνετε μια ελάχιστη αυτοκριτική;.

ΥΓ. Και για να τελειώνουμε: υποδείξτε μου, πότε πήρα έστω μισό ευρώ, από οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή ή οργανωμένα συμφέροντα. Πείτε το ξεκάθαρα, αντί να απλώνετε μελάνι. Γιατί οι έμπειροι δύτες-καμακιστές, από το μελάνι διακρίνουν την έντρομη σουπιά.

 

ΥΓ.2 Για φροντίστε να πληροφορηθείτε, ποιοί και πόσες φορές, απαιτούσαν να βγώ από τη μέση (εργασιακά, εννοώ). Μήπως ήττο του κλίματος ή μήπως του κλήματος;.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Λαμόγιο λέει:

    Πες τα Δημήτρη γιατί είσαι από τους λίγους που ΔΕΝ φάγανε στα μεγάλα φαγοπότια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *