ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟ SAF

Εκπαιδευτικά προγράμματα 2019-2020 για όλες τις ηλικίες

  Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης ξεκινάει και φέτος τις εκπαιδευτικές του δράσεις και καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν το φετινό πρόγραμμα. Δράσεις για παιδιά και για ενήλικες, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσα από τις τέχνες και τις τέχνες μέσα από τον εαυτό τους.

Για παιδιά

«Δημιουργικό εργαστήρι»

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών)

Στο Δημιουργικό Εργαστήρι για παιδιά 3-5 ετών δημιουργούμε με ένα σωρό διαφορετικά υλικά και με χίλιους δυο τρόπους, καινούργιους κόσμους γεμάτους φαντασία και χρώματα! Με αφορμή ένα απλό αντικείμενο, μία εικόνα, έναν καλλιτέχνη, ένα τραγούδι ή ακόμα κι ένα συναίσθημα φτιάχνουμε τα δικά μας καλλιτεχνικά έργα, εξοικειωνόμαστε με ποικίλα υλικά και εργαλεία ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούμε τις δεξιότητές μας.

Κάθε Σάββατο από τις 02/11 στις 10.00 πμ., Διάρκεια: 1 ώρα

Εμψυχώτρια: Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη, εικαστικός

Για παιδιά Δημοτικού

Στο Δημιουργικό Εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού εξερευνούμε παρέα τον κόσμο της τέχνης και της καλλιτεχνικής έκφρασης δημιουργώντας έργα, εικόνες, αντικείμενα, ιστορίες και άλλα πολλά! Εμπνεόμαστε από σπουδαίους δημιουργούς, ανακαλύπτουμε νέες τεχνικές, καινούργια υλικά και μαθαίνουμε κι άλλους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας.

Κάθε Σάββατο από τις 02/11 στις 11.30 πμ., Διάρκεια: 2 ώρες

Εμψυχώτρια: Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη, εικαστικός

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλέφωνο 22860 85141, 10.00 – 14.00 καθημερινά ή στο info@santoriniartsfactory.gr

Για Ενήλικες

«Anger Management Coaching»,

Κατασκευή και εφαρμογή εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού, 02/11 – 14/12/2019

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης φιλοξενεί φέτος μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Anger Management Coaching», Κατασκευή και εφαρμογή εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού, απευθύνεται σε ενήλικες που δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους στις κοινωνικές τους επαφές και νιώθουν έντονα συναισθήματα θυμού. Το αποτέλεσμα είναι να διαταράσσονται οι κοινωνικές τους σχέσεις και να βιώνουν κλιμάκωση του θυμού και ματαίωση.

ΣΤΟΧΟΣ είναι η κατανόηση της εχθρικής συμπεριφοράς και των συναισθημάτων που την συνοδεύουν και η εκμάθηση αποτελεσματικών στρατηγικών για τη διαχείριση του θυμού τους. Ο κάθε συμμετέχων κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα κατασκευάσει για τον εαυτό του ένα πλάνο δράσης διαχείρισης του θυμού του, το οποίο θα μάθει να εφαρμόζει στην καθημερινότητα του με στόχο την προσωπική και διαπροσωπική του ηρεμία. Η συγκεκριμένη μεθοδολογία είναι πολύ διαδεδομένη στην Ολλανδία, οπού και εκπαιδεύτηκε η συντονίστρια του σεμιναρίου.

Κάθε Σάββατο από τις 02/11 στις 11:30-13:00 μμ. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε επτά συναντήσεις της μιάμισης ώρας.

Συντονίστρια: Γωγώ Αγιαννιωτάκη, σύμβουλος ψυχικής υγείας & life coach

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλέφωνο 22860 85141, 10.00 – 14.00 καθημερινά ή στο info@santoriniartsfactory.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *