ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ “Λ&ΕΝΟΜΙΚΟΥ” ΣΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

 

 

 

Λίγες μέρες, μετά τη συνάντηση φορέων της Σαντορίνης στο Υπουργείο Υγείας και αφού, είχε φανεί ένας δίαυλος επικοινωνίας για θέματα του Νοσοκομείου και της Υγείας στη Σαντορίνη, γενικότερα, ένας νέος θόρυβος απειλεί να σκεπάσει τα πρώτα δειλά χαμόγελα. Αφορμή υπήρξε η αρκετά επιθετική ανάρτηση του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας Κ. κ. Αντώνης Σιγάλας, με αφορμή ένα περιστατικό για το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε το Υγειονομικό Αεροσκάφος.

Ακολούθησε η καυστική απάντηση (πάλι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) του Αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ και Εντεταλμένου Συμβούλου για το Νοσοκομείο κ. Μπάμπη Πανοτόπουλου.

Αναρτώνται και οι δύο-χωρίς τα σχόλια που τις ακολούθησαν-, αλλά με μια διαπίστωση: Τέτοιες αντιπαραθέσεις προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στο όνειρο που λέγεται Δημόσιο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Ειδικά, ο κ. Σιγάλας παρεισέδυσε σε θέματα που χρειάζονται πολύ προσοχή. Τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται ένας διάλογος. Τη στιγμή που το πρωτόκολλο απογείωσης του αεροσκάφους, είναι δεδομένο. Τη στιγμή, που επιστήμονες- γιατροί- και όχι διοικούντες ή διοικητικοί ή αυτοδιοικητικοί, έχουν το βάρος και την ευθύνη. Εκτός αν οι λόγοι είναι άλλοι. Οπότε, ευκαιρία να εξηγηθούν.

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΙΓΑΛΑ

“ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ””

Σήμερα 11:00 πρωί με ενημέρωσαν ότι προσήλθε στο Νοσοκομείο μας, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ορθοπεδικό περιστατικό με κίνδυνο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΎ!!!!!!
ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΈΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΜΕ ΕΚΑΒ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 5 ΏΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!
ΕΊΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ………
Δώσε τη μάχη σου ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ”.

 

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

“Μία ακριβώς ημέρα μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Θήρας με το Διοικητή του Γ.Ν. Θήρας, η οποία πραγματοποίηθηκε σε πολύ καλό κλίμα και στην οποία οφείλω να πω εντοπίστηκαν πολλά σημεία σύγκλισης απόψεων, μία ημέρα μετά την επίσημη αποστολή προς το Ίδρυμα Λ. & Ε. Νομικού, της επίσημης από κοινού πρότασης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, του ΕΚΑΒ και του Γ.Ν. Θήρας για τη χρήση του αεροσκάφους του Ιδρύματος, μία ημέρα λοιπόν μετά τα δύο αυτά πολύ θετικά βήματα για τους κατοίκους του νησιού, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Θήρας επιλέγει να δυναμιτίσει το κλίμα επικροτώντας μάλιστα μεθόδους που δεν αρμόζουν στη Δημοκρατία.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Θήρα – Θηρασιά Ενότητα – Αλλαγή, αεροδιακομίστηκε με απόλυτη ασφάλεια από το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Η τραυματίας έχει ήδη υποβληθεί από χθες στην πρώτη απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερη όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα της Ιατρικής.

Για τις οπαδικού τύπου απειλές και την υποκίνηση σε άσκηση βίας, την οποία ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου σε δημόσιο σχόλιό του θεωρεί “σωστή διάσταση” και υποθέτει πως η “παράδοση μαθημάτων” ενδείκνυται για την περίσταση, οι υπόλοιπες παρατάξεις τι λένε??? Υποστηρίζουν σύσσωμες ακόμα και αυτές τις τακτικές??? Θα πάρουν θέση δημόσια???

Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού του νοσοκομείου και να καταγγείλουμε τις μεθόδους αυτές δημόσια. Πιστεύω πως και η τοπική Αστυνομία πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τις δημόσια εκφερόμενες απόψεις περί “ντου”.

Αφού ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θεωρεί την παρέμβαση εισαγγελέα επιβεβλημένη, γιατί δεν την προκαλεί, να τα δούμε όλα με τη σειρά?.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, προσηλωμένη στους σκοπούς του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, εργάζεται ακατάπαυστα για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στη Σαντορίνη. Ως είναι υποχρεωμένη θα συζητήσει και θα επιδιώξει να βρεθεί κοινός τόπος δράσης με όλους εκείνους που θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλό του νοσοκομείου και των κατοίκων του νησιού. Σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ και σαφώς δεν μπορεί να συμμετέχει σε κανένα διάλογο με όσους επιθυμούν να διεξαχθεί με “όρους Τρούμπας”.

Τέλος, αφήνουμε στην κρίση του Θηραϊκού Λαού το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τη δική του και του νοσοκομείου και ποιος επιδιώκει μικροκομματικά ή μικροπαραταξιακά οφέλη”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ <>ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΩΝ!ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *