Ξεκίνησε το “Paris 2024 Paralympic Referee Camp” στη Σαντορίνη

 

 

 

  “Στο δείπνο που παραχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου οι διοργανωτές του “Paris 2024 Paralympic Games Top 30 International Referee Camp στη Σαντορίνη” πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των εργασιών της διεθνούς συνάντησης των διαιτητών των παραολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Στο δείπνο που παραχωρήθηκε προς τιμή των χορηγών της διοργάνωσης, παραβρέθηκε το σύνολο της αποστολής που συνολικά αριθμεί περισσότερα από 40 άτομα, 30 διαιτητές, αθλητές καθώς και μέλη τηλεοπτικού συνεργείου που θα βιντεοσκοπήσει πλάνα από το νησί μας που θα προβληθούν στην έναρξη των παραολυμπιακών αγώνων.

 

Οι δυό πλευρές, χορηγοί και διοργανωτές, παρουσία του συνόλου της αποστολής, επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους και σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα κήρυξαν την επίσημη έναρξη των εργασιών του Camp, που αφορά στην προετοιμασία των διαιτητών.

Από την πλευρά της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και αγκάλιασε τη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας και καλύπτοντας τη δωρεάν φιλοξενία του συνόλου των μελών της αποστολής καθώς και τις μετακινήσεις τους στο νησί, αποτελώντας τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, κρίνοντας πως ο αθλητισμός χρειάζεται τη στήριξη όλων μας καθώς και πως η δημοσιότητα που θα λάβει το νησί μας από την προβολή της εικόνας του στην έναρξη των παραολυμπιακών αγώνων που θα παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, αποτελεί πολύ σημαντική διαφήμιση για το νησί μας.

Στη φωτογραφία πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας TAEKBONTO, C. Chungwon” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *