ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΥΤΡΟΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

 

 

 

ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ  ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΦΥΤΡΟ ΤΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ….Αγαπημένε μου Αντώνη ,καλέ μου ,λατρευτέ μου φίλε ,δεν μπορώ να μη σε ράνω με τα μοσχομυρισμένα λόγια μου ,δεν νταγιαντώ το φευγιό σου ,και την αποδημία σου για άλλους θεάρεστους προορισμούς ,δεν νταγιαντώ να μη σε θωρώ να μου απλώνεις το χαμόγελο σου σε κάθε μας συνάντηση ..

 

 

Αγαπημένε μου φίλε δεν νταγιαντώ πολύ  να περιμένω  να ειπωθούν και να ακουστούν γλυκόλογα από τους ανθρώπους που σε γνώρισαν ,που σε αγάπησαν ,που σε αγκάλιασαν ,που ήπιατε μαζί ένα ποτήρι ,που χορέψατε ,τραγουδήσατε ,γελάσατε και είπατε στην υγειά  σας ,θέλω να προηγηθώ ,θέλω να με αφουγκραστείς ,θέλω  να με νοιώσεις ..

 

Εγώ θέλω να σου πω ,και να πω ,σε αυτούς που θα με διαβάσουν ότι μαζί τελειώσαμε το Δημοτικό ,στην τελευταία τάξη ,μαζί παίξαμε το τόπι  στο διάλειμμα.. Και ήσουν αληθινά  ταλέντο μοναδικό, όμως η εποχή και όλα τα καλούδια τα διηγούμαστε μετά στις συναντήσεις μας .Η ψυχούλα σου  ήταν εφόδιο μοναδικό για ένα αγκάλιασμα  θερμό και ένα χαμόγελο  γεμάτο ειλικρίνεια  και αγάπη ..ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΑ…

 

 

 

Ήμουν στο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞΠΡΕΣ και ανεβήκατε Αθήνα για τον ερχομό της μικρής σας αγάπης ….Δεν περιγράφετε τι όμορφα ,μοναδικά περάσαμε ,και πόσο καμάρωνες την συντροφιά μας ,την αγκαλιά μας  ,και τα αποδέλοιπα τα απίστευτα.. Αντώνη μου εκεί που πας θα βρεις  πολλούς που έφυγαν νωρίς ,θα βρεις τους γέρους μας και τις μανάδες μας .θα βρεις φίλους που ζήσατε μαζί ,θα βρεις  την αδελφούλα σου ,θα βρεις πολλές γνωστές μας συντροφιές και αγάπες . Δεν  θέλω να σου πω πως σε αγαπούσαν και θα σε αγαπούν παντοτινά  οι θησαυροί σου..

 

 

Η Στέλλα σου και τα παιδιά σου τα μοναδικά  σου αγγελούδια   ,μοναδικές ευγενικές ψυχές ,με  σεβασμό και αγάπη σε όλο τον κόσμο ,με άπλετο χαμόγελο και μια καλή κουβέντα.. Θα σε ψάχνει και ο Λάζαρος που τον στόλιζες στην γιορτή του με τον άλλο αγαπημένο φίλο σου τον ΑΝΤΩΝΗ  τον ΗΛΙΑ και τον Ταράνη τον Νικολό..

 

 

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ.. Αντώνη μου όταν αγαπώ αληθινά και πολύ ,λέω και γράφω υπέρμετρα ,για  αυτό θα σταματήσω γιατί μούσκεψα και δεν θωρώ να γράφωωωωω …..ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ  ΜΟΥ…Καλοτάξιδος και τα γερόντια μη ξεχαστείς να τα φιλήσεις …

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *