Με επιτυχία το Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο βόλεϊ στη Σαντορίνη

  “Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο βόλεϊ στην κατηγορία Κ20 των νεανίδων, που φιλοξενήθηκε στη Σαντορίνη.
Επιχειρώντας τον απολογισμό αυτού του όμορφου διήμερου στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, ο Α.Ο. Θήρας διαπιστώνει πως πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραία παιχνίδια που ευχαριστήθηκαν οι νεαρές αθλήτριες και των 4 ομάδων που συμμετείχαν, κάτι που αποτέλεσε και τον δικό μας στόχο ως ομάδας που φιλοξένησε τη διοργάνωση, όσο και στόχο του αθλητισμού γενικότερα.
  Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση του Final 4 κατέκτησε ο Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου, τη δεύτερη ο Απόλλωνας Νάξου, την τρίτη ο Α.Ο. Θήρας και την τέταρτη ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου.
Η ομάδα μας αν και έχασε από την ομάδα του Νεωρίου, κατάφερε να κερδίσει τον Φοίνικα Σύρου κάνοντας μάλιστα μεγάλη ανατροπή μετά το αρχικό 0-2, κατακτώντας την τρίτη θέση.
  Ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει και εκφράζει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων και στους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους κι εύχεται το βόλει στις Κυκλάδες να συνεχίσει τη δυναμική του και αισιόδοξη παρουσία και πορεία.
  Τις σημερινές απονομές των διακρίσεων πραγματοποίησαν στις νεαρές αθλήτριες της 3ης θέσης ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Ανδρέας Πατηνιώτης, στις νεαρές αθλήτριες της 2ης θέσης ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Γιώργος Σκοπελίτης και στις νεαρές αθλήτριες της 1ης θέσης ο εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας υπεύθυνος στον τομέα του αθλητισμού, Νικόλαος Ζώτος.
  Με την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης αθλητικής διοργάνωσης ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια πραγματοποίησή της αλλά και όσους βρέθηκαν στις κερκίδες και αποτελεί τον 7ο παίκτη κάθε ομάδας, και εύχεται η διοργάνωση αυτή να διοργανώνεται με ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *