συναντήσεις στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

 

 

 

 

 

 “Σημαντικές συναντήσεις στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας “Greek Hotels: The day after” στο πλαίσιο της Horeca πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης

 

Σημαντικές συναντήσεις με συναδέλφους του ξενοδόχους και μέλη ξενοδοχειακών ενώσεων από ολόκληρη την Ελλάδα όσο και με τα προεδρεία των Π.Ο.Ξ και Ξ.Ε.Ε. πραγματοποίησε στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας “Greek Hotels: The day after” στο πλαίσιο της Horeca 2024 το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης.

 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού Horeca 2024 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, ο κ. Παγώνης αφού ενημερώθηκε για τις τάσεις και εξελίξεις στους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες από τον ξενοδοχειακό χώρο.

Ακολούθως ο κ. Παγώνης στο περιθώριο του 7ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας “Greek Hotels: The day after” στο πλαίσιο της Horeca, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  κ. Γιάννη Χατζή καθώς και με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρο Βασιλικό για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του τουρισμού, καθώς και με προέδρους Ενώσεων Ξενοδόχων από ολόκληρη την Ελλάδα, σχετικά με τα κατά τόπο δεδομένα στα ξενοδοχεία.

 

Σημαντικές όμως συναντήσεις πραγματοποίησε ο κ. Παγώνης και με εκπροσώπους του φορέα πιστοποιήσεων οικολογικών προδιαγραφών Green Key που χορηγεί πράσινα πιστοποιητικά και γαλάζιες σημαίες, τους οποίους κάλεσε να επισκεφθούν τη Σαντορίνη με σκοπό την σύναψη μνημονίων συνεργασίας με στόχο την προώθηση οικολογικών πρακτικών διαχείρισης που να σέβονται το περιβάλλον, από τα ξενοδοχεία.

Η Horeca 2024 σύμφωνα με τους διοργανωτές της αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής, ενώ decision makers από όλη την Ελλάδα, από το χώρο του τουρισμού και της εστίασης, συνάντησαν εκθέτες, που εκπροσωπούν κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που συγκέντρωσαν κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, καθώς και ημερίδες και συνέδρια που υποδέχτηκαν εκπροσώπους από global brands του hospitality”.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *