Επιτέλους μια μικρή παρέμβαση, μεγάλης λειτουργικότητας

 

 

Είναι κάποια χρόνια, που τονιζόταν η ανάγκη ύπαρξης μιας διαγράμμισης στην είσοδο του Καρτεράδου. Η ύπαρξη εκατέρωθεν στάσεων Λεωφορείου της γραμμής, η λειτουργία ενός ανθηρού Εμπορικού Κέντρου, καθιστούν το σημείο πολυσύχναστο. Μαθητές, ηλικιωμένοι, γονείς με καροτσάκια παιδιών, διακινδύνευαν να περάσουν το δρόμο, καθώς εκεί υπάρχει και στροφή από όπου τα αυτοκίνητα εξερχόμενα αναπτύσσουν ταχύτητα.

 

Παρά τις εκκλήσεις, ανταπόκριση δεν υπήρξε. Ώσπου ο νέος Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα κυκλοφοριακά κ. Γιάννης Μάινας, έπραξε το μεγαλειωδώς απλό, ιλιγγιωδώς αυτονόητο και  ουσιαστικά πάμφθηνο. Δημιούργησε μια διαγράμμιση πεζών. Ίσως να μπήκε σε ξένα χωράφια γιατί ο δρόμος είναι μάλλον επαρχιακός (άλλη διαχρονική γραφειοκρατική σαχλαμάρα!), αλλά αυτό το ελάχιστο εργάκι, έδωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή τη σωστή λειτουργικότητα στο πολυσύχναστο σημείο.

Μια χρήσιμη παρέμβαση για την καθημερινότητα και την ασφάλεια!.

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Φανή Σπανού λέει:

    Αυτό το αυτονόητο και πάμφθηνο έργο, εύχομαι να γίνει και στις υπόλοιπες μεγάλες διασταυρώσεις του νησιού, που περνάνε και παιδιά για το σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *