ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩ ΓΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΑΣ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 

 

 

leivadaroy_sxoleioias-300x180“Επιστολή – Διαμαρτυρία για την μη λειτουργία του ολοήμερου του Νηπιαγωγείου Οίας Θήρας.

Σχετ. Η με ημερομηνία 01-11-2016 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Γίναμε αποδέκτες της παραπάνω σχετικής Επιστολής – Διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας Θήρας, την οποία και σας διαβιβάζουμε.

Νιώθουμε απογοητευμένοι, για την αδυναμία της Κυβέρνησης να λύσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει και αφορά στην μη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος του Νηπιαγωγείου Οίας Θήρας.

Παρά τις υποσχέσεις και τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου, φτάσαμε στις αρχές του Νοέμβρη με κενά σε σχολεία!

Ανάμεσα στα σχολεία της χώρας μας που παρουσιάζουν λειτουργικά προβλήματα είναι και το υποστελεχωμένο Νηπιαγωγείο της Οίας Θήρας και γι’ αυτό τον λόγο παρακαλούμε πολύ όπως μεριμνήσετε άμεσα για την τοποθέτηση – πρόσληψη νηπιαγωγού προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι γονείς τους, όπως αναφέρει και στην επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας.

Η γνώση και η παιδεία είναι βασική και θεμελιώδη προτεραιότητα για την ανάπτυξη της κοινωνίας, αλλά και η απάντηση στη κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Όλα τα παιδιά της Ελλάδας ανεξαιρέτως, έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν το αγαθό της μόρφωσης, δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο, και σας καλούμε να σκύψετε με ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα που μας απασχολεί, για την επίλυσή του.

Είμαστε σε αναμονή για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειές σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *