Site icon Santonews

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΙΟ

ΕΝΑ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΕΖΟΝ

 

 

  Κόστος; : 8.400.000 ευρώ. Έργο;. Λάθος τόπος, λάθος μέρος (προς επίρρωσιν οι δηλώσεις του Υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού (βίντεο ΕΔΩ, τον Σεπτέμβριο του 2017). Δεν θα βάλω, άλλα βίντεο. Αλλά αυτοί πρέπει να ξέρουν Ξέρουν. Μας έγινε το χατήρι. Αντί για άμεσες επεμβάσεις, το νησί πλήρωσε και την πλήρωσε. Η Πολιτεία, αναγκάστηκε να το φτιάξει. Στην Κω έγιναν όλα σε ένα μήνα. Στη Σαντορίνη, ήταν ανά εξάμηνο σε κατάσταση “έκτακτης ανάγκης”. Και οι υπεύθυνοι δεν σιωπούν. Επιτίθενται κιόλας. Και τώρα πανηγυρίζουν. Έρρωσο.

Αλλά, οι 28 μελέτες (στο ίδιο γραφείο, τις καταγγέλλει η αντιπολίτευση) το έγγραφο του Πρύτανη ΕΜΠ και πολλά άλλα, θα είναι συνοδηγοί μέχρι τις εκλογές. Και επειδή το 2018, ήταν δυσάρεστη χρονιά, θα παραφράσω. “Γάμος με ξένα κουφέτα!”.  Οι μπομπονιέρες θα σταλούν με κούριερ. 

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την εγκατάσταση της εργολήπτριας εταιρείας και την εκκίνηση του έργου ανακατασκευής του Λιμένα του Αθηνιού στις 5 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή του Αγίου Νικολάου, προστάτη των θαλασσών και των ναυτικών μας. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα του τόπου μας, το οποίο προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, πετύχαμε την χρηματοδότησή του, και ξεκινάμε την υλοποίηση του”.

Exit mobile version