Αναφορά Μ. Καφούρου για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στο ΓΕΛ Θήρας

Kafouros«Αναφορά του βουλευτή Μάρκου Εμμ. Καφούρου προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την έλλειψη εκπαιδευτικών στο Γενικό Λύκειο Θήρας»

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Καφούρος, κατέθεσε με αναφορά του την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Γενικού Λυκείου Θήρας, σύμφωνα με την οποία, τεκμηριώνεται η ανάγκη άμεσης πλήρωσης θέσεων εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένες νευραλγικές ειδικότητες. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται η διαρκής έλλειψη από καθηγητές μαθηματικών, φυσικής, παράλληλης στήριξης και πληροφορικής.

Με την αναφορά του ο κ. Καφούρος ζητεί την τοποθέτηση και την παρέμβαση του υπουργού Παιδείας σχετικά με το περιγραφόμενο πρόβλημα και ερωτά:
Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, προκειμένου να ικανοποιηθεί το εύλογο αίτημα για την αντιμετώπιση της ελλειμματικής εκπαίδευσης!”.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η αναφορά

1 Απάντηση

  1. Σωτήρης κυρτζογλου Ο/Η Σωτήρης κυρτζογλου λέει:

    Όταν έχετε ακριβά ενοίκια.πωε περιμένετε να έρθουν καθηγητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *