“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “VIVA”

 

 

 

VIVA_ARXHH Σαντορίνη, είναι ένα σημείο που πρέπει να δείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Αυτό το μποέμ νησί των Κυκλάδων είναι ο προορισμός των αιώνιων εραστών και είναι μια καλή επιλογή για μήνα του μέλιτος, που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ”, γράφει η ρουμανική εφημερίδα VIVA, σε ειδικό γαμήλιο αφιέρωμά της.

Η συντάκτρια Madalina Isar, αφού κάνει την καθιερωμένη πλέον, αναφορά στο θρύλο της Ατλαντίδας, παραλληλίζοντας μάλιστα τη σημερινή Σαντορίνη, με γεωλογικό φοίνικα που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, σημειώνει: “Αυτό που πρέπει να δείτε από τη στιγμή που θα φτάσετε στο νησί είναι η Οία. Μια ζεστή πόλη, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για την ισχυρή μποέμ αίσθηση και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα όλων των εποχών, όπου πολλοί τουρίστες από όλο τον κόσμο πηγαίνουν να το ανακαλύψουν.

Αλλά η Σαντορίνη είναι ένας παράδεισος και όχι μόνο από την άποψη των τοπίων … Είναι το ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε παραλίες με άμμο, λευκή ή κόκκινη, γκρίζα χαλίκια, και βότσαλα που μοιάζουν σαν τέλεια γυαλισμένος έβενος”.

http://www.viva.ro/timp-liber/santorini-tabloul-ideal-pentru-o-luna-de-miere-de-neuitat-2372843

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *