ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

 

 

 

 

Η βασική φωτογραφία της σύνθεσης, παραχωρήθηκε από τον Σταύρο Κουταλίδη.

“Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά πέντε (5) ατόμων (3 ηλεκτρολόγοι Α’ ειδικότητας και 2 χειριστές μηχανημάτων έργου) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Θήρας.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται, ανά κωδικό θέσης, με τα ίδια προσόντα πρόσληψης (κύρια ή επικουρικά) ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Θήρας (άρθρο ένατο, παρ. 28 του Ν. 4057/2012).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικής Μέριμνας & ΤΠΕ του Δήμου Θήρας, υπόψη κ. Κορωνιού Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2286360141 & 146).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα 17/11/2017 και ολοκληρώνεται στις 24/11/2017 και ώρα 14.00 μμ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία του Δήμου Θήρας, στην διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω, β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ), γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση www.kep.gov.gr, απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι – Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ).

Αναλυτικά η προκήρυξη στο ακόλουθο link: https://goo.gl/r381yZ “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *