Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΗΣ

 

 

Σημείωση Santonews: Το Ιινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου της Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), κάνει 2 δημόσιες ενημερώσεις το χρόνο. Όσοι οινειρεύονται, ή ορέγονται έκρηξη, ας ξανάρθουν σε 15.000 χρόνια. Αυτή είναι η πρόβλεψη.

 

 

 

“Το Δ.Σ. του ΙΜΠΗΣ σε συμφωνία με την ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό της Σαντορίνης ότι ματαιώνει τις εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού που είχαν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2020, για την κατάσταση του ηφαιστείου της Σαντορίνης, θέλοντας να ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ όσον αφορά τα μέτρα προστασίας του πληθυσμού από τον κορονοϊό COVID-19.

 

Το Δ.Σ. του ΙΜΠΗΣ και η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα την θωράκιση της υγείας των πολιτών της Σαντορίνης και θα συνεχίσουν να ενημερώνουν το κοινό, εφόσον χρειαστεί, μεσω e-mail και ανακοινώσεων στα ΜΜΕ του νησιού. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΙΜΠΗΣ θα συνεχιστεί κανονικά μετά τη λήξη της πανδημίας και την άρση των απαγορεύσεων σχετικά με τις δημόσιες συγκεντρώσεις από το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *