ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “H  ΘΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ…”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

 

  ” Μετά από σχεδόν ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής  Αρχής ,φαίνεται η Θηρασιά  να παραμένει  και τώρα  στο περιθώριο.

 

 

Και αυτό γιατί δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά τα αιτήματα του  Τοπικού Συμβουλίου, τα σχολικά κτίρια (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό- Γυμνάσιο και Λύκειο) δεν έχουν συντηρηθεί ούτε απολυμανθεί εν όψει μάλιστα της  έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς  και της τελευταίας έξαρσης του κορωνοϊού (COVID -19) .

 

Επιπρόσθετα, από την Πέμπτη 27/08/20120,  η Θηρασιά  δεν εξυπηρετείται από το μοναδικό λεωφορείο που διαθέτει, αφού ο οδηγός βρίσκεται σε κανονική άδεια, και παρά  το αίτημα του συμβουλίου , δεν έχει αντικατασταθεί από άλλον οδηγό μέχρι και σήμερα.  Η εικόνα του μοναδικού αυτού λεωφορείου είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη αφού όταν βρέχει,  οι επιβάτες του πρέπει να έχουν… ομπρέλα(!) , όπως αναφέρει  και  το έγγραφο της Κοινότητας.

 

 

Είναι επιτακτική η ανάγκη της άμεσης  αντικατάστασής του με  άλλο όχημα και η άμεση τοποθέτηση οδηγού ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η συνεχόμενη λειτουργία του όσο και η  ασφάλεια των επιβατών και ειδικά των μαθητών που μετακινούνται υποχρεωτικά σε καθημερινή βάση.

 

 

Οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα επινίκια των εκλογών αποδεικνύονται  για άλλη μια φορά ότι είναι κούφια λόγια και υποσχέσεις  που εξαπατούν τους Θηρασιώτες.

Καλούμε τους Θηρασιώτες μαζί  και το τοπικό συμβούλιο να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μια Θηρασιά του 21ου αιώνα  και όχι αυτής της εικόνας που θυμίζει μεσαίωνα.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας

 

ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ   ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΚΥΛΙΝΑ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *