« Αστική συγκοινωνία νήσου Θηρασίας ».

Ανοιχτή Επιστολή του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρου Καραμολέγκου

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία Αρχείου

“Αξιότιμε κ.κ. Δήμαρχε,

 

Ειλικρινά με έχεtε φέρει σε απελπιστική κατάσταση,

Στα 4 (τέσσερα) χρόνια που είστε Δήμαρχος Θήρας σας ζητάμε επανειλημμένος προφορικός, γραπτώς, με ομόφωνες αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις μου να φροντίσετε για την σωστή αστική συγκοινωνία στο νησί αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα η αδιαφορία σας δεν περιγράφεται.

Αυτό που έχετε καταφέρει σχετικά με την αστική συγκοινωνία του νησιού είναι vα υποτιμάτε τη νοημοσύνη των κατοίκων και του Κ.Σ Θηρασίας.

 

Πιο αναλυτικά:

 

Στο νησί της Θηρασίας υπάρχει το παλαιό λεωφορείο του νησιού όπου εκτός ότι υπολειτουργεί, από Δευτέρα έως και Παρασκευή εκτελεί 1 (ένα) δρομολόγιο στις 08:20 π.μ από το λιμάνι προς τους οικισμούς του Ποταμού και του Μανωλά και άλλο ένα στις 12.00 μ.μ από τον Μανωλά προς τον Ποταμό και την Αγία Ειρήνη (Ρίβα).

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με πιο τρόπο εξυπηρετούνται και πόσο καταταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του νησιού όταν θέλουν να πάνε στη Σαντορίνη με τη πρωινή λάντζα για τις ανάγκες τους και πρέπει να αναχωρήσουν από την Αγία Ειρήνη (Ρίβα) στις 08:00 π.μ ή στις 12:50 μ.μ, και στις 05:30 μ.μ να επιστρέψουν από το Αμμούδι της Οίας;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε τι ταλαιπωρία τους έχετε υποβάλει όλα αυτά τα χρόνια; Ειλικρινά όσο και αν δεν ήθελα να το δεχτώ, αποδεικνύεται τελικά _ότι ως

Δήμαρχος αλλά από ότι φαίνεται ισχύει και για το Δημοτικό Συμβούλιο υποβόσκει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μία απαράδεκτη αντιπάθεια και αποστροφή προς τους κατοίκους της Θηρασίας.

Πέτρος Καραμολέγκος, Πρόεδρος Θηρασίας

Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως για ακόμη μία φορά τόσο εγώ ως Πρόεδρος, το Κ.Σ. Θηρασίας αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι του νησιού να αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και να ενδιαφερθείτε άμεσα για μία ανθρώπινη αστική συγκοινωνία στο νησί μας.

 

Δηλαδή να ανταποκρίνεται η αστική συγκοινωνία του νησιού και με τα 3 (τρία) επιδοτούμενα δρομολόγια του σκάφους« Ε/Γ-Δ/Ρ ΘΗΡΑΣΙΑ 11 Ν.Θ. 47 » όπως και με το επιδοτούμενο« F/B ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ ».

Σας παρακαλούμε επιτέλους για ακόμη μια φορά αν και λήγει η θητεία σας να ενδιαφερθείτε άμεσα για το δίκαιο αίτημα μας έστω και τώρα τόσο εσείς αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για μία ανθρώπινη αστική συγκοινωνία όπου θα εξυπηρετεί τους κατοίκους μας.

κ.κ. Δήμαρχε, πρέπει να καταλάβετε τόσο εσείς προσωπικά αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ.κ. Λεονταρίτης, ο Έπαρχος Θήρας αλλά και όλοι οι Βουλευτές του νομού μας ότι στη Θηρασία κατοικούν άνθρωποι πρώτης κατηγορίας και όχι δεύτερης και ίσως και τρίτης όπως μας αντιμετωπίζετε όλοι σας μέχρι και σήμερα και δεν δίνετε λύση σε στοιχειώδη προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *