ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΩΝ

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ  ΚΡΑΣΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

akrotiri_syllogos «Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 ο Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Σας περιμένουμε να σμίξουμε στις 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” (Εμμ.Μπενάκη 70,Κερατσίνι) όλους εσάς ,συγχωριανούς μας, φίλους και μέλη του Συλλόγου μας ,ανθρώπους που αγαπούν το νησί μας και τις παραδόσεις του να ευχηθούμε χρόνια πολλά πίνοντας ένα ποτήρι γλυκό κρασί, να πούμε τα αυθεντικά παραδοσιακά κάλαντα του Ακρωτηρίου, να κόψουμε τη βασιλόπιτα και να χειροκροτήσουμε τα τέσσερα χορευτικά μας σχήματα. Φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα όργανα του Συλλόγου μας ,ο Κυριακός Πρέκας και ο Αντώνης Πρέκας ,οι οποίοι θα ντύσουν με τους ήχους του βιολιού και και του λαούτου τα κάλαντα μας και θα συνοδέψουν τα χορευτικά μας σχήματα μαζί με τη δασκάλα μας Γιάννα Μαυρομμάτη στο τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κυκλοφορήσει λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας στην οποία κληρώνονται 15 διπλές διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Σαντορίνη ,Σχοινούσα και Βραχάτι Κορινθίας για το 2016.

Τηλ. επικοινωνίας :2104321640 & 6986946590

Σας περιμένουμε !».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *