ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ Α.Ο ΘΗΡΑΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ -ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

 

 

 

“Σε οικογενειακό κλίμα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αντισηπτικά και αποστάσεις) η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας έκοψε κεκλεισμένων των θυρών την βασιλόπιτά της ομάδας για το 2021, το πρωί του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου στη σάλα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.
 
 
  Κατά την διάρκεια της οικογενειακής και λιτής τελετής, πραγματοποίησαν χαιρετισμούς και ευχήθηκαν την καλή επιτυχία στην ομάδα αλλά και στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σκοπελίτης, ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας, η Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Κίτσου και ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Αλαφούζος.
 
 
  Την σύντομη τελετή έκλεισε ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κ. Σκοπελίτης ευχόμενος κι ευελπιστώντας στην εκτός απροόπτου επανέναρξη του Πρωταθλήματος την 1η Φεβρουαρίου.
 
 
  Ως προς τις τυχερές της ημέρας, το φλουρί της βασιλόπιτας των αθλητριών του Α.Ο. Θήρας έτυχε στην Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου που κέρδισε ένα ρολόι χειρός προσφορά του κοσμηματοπωλείου Kamari Gold της κ. Μαρίνας Πετίνη Βασαλάκη ενώ το δεύτερο φλουρί έτυχε στην Δέσποινα Κοντονάσιου που κέρδισε χρηματικό ποσό προσφορά του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.
 
 
  Τυχερός της βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Θήρας που ακολούθησε, στάθηκε ο βασικότερος υποστηρικτής της ομάδας, Σπύρος Πατηνιώτης, στον οποίο έτυχε το φλουρί της !
 
 
  Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στις αθλήτριες και σε όλη την ομάδα υγεία και επιτυχία στους στόχους τους καθώς και την απρόσκοπτη στο εξής συνέχιση του πρωταθλήματος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *