Γιώργος Πελεκάνος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Ο Γιώργος, μέλος της ομάδας του ΤΩΡΑ!, είναι αποφασισμένος να κινητοποιήσει τους πολίτες των νησιών μας και να δώσει ώθηση και κίνητρο στους νέους ανθρώπους να αγωνιστούν για τον τόπο τους! Ο πατέρας του, Μιχάλης Πελεκάνος με καταγωγή από τον Καρτεράδο και η μητέρα του Αγγελική Γαβαλά.

   “Ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού και ειδικότερα των Φηρών. Στη δεύτερη μου απόπειρα στην πολιτική, εμπιστεύομαι και πάλι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί πάντα διακρίνει τις ικανότητες των ανθρώπων, και έτσι μπορεί έπειτα να τους βάλει σε κατάλληλη θέση, ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα! Προχωρά μπροστά αξιοποιώντας σωστά τους συνεργάτες του σε όλες τις επιχειρήσεις! Το ίδιο θα κάνει και στον Δήμο! Στα 30 χρόνια που τον γνωρίζω, η συνέπεια και η εργατικότητα που τον χαρακτηρίζουν, τον ξεχώρισαν τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο!»

  Ο Γιώργος, έχει αποφοιτήσει από το τεχνικό λύκειο Φηρών, με ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών. Έχει εργαστεί στο λιμενικό ταμείο, στο Μουσείο Προϊστορικής Θήρας ως φύλακας αρχαιοτήτων, ενώ παράλληλα διατηρούσε κατάστημα pet shop. Δημοτικός υπάλληλος στη ΔΕΥΑΘ, ενώ ταυτοχρόνως ο Γιώργος ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση που μετράει ήδη 40 χρόνια στην κεντρική πλατεία των Φηρών.

  Η μεγάλη αγάπη και ο τρόπος έκφρασης του ήταν πάντα η μουσική. Από μικρός με κλίση στα καλλιτεχνικά, και επηρεασμένος από την παράδοση και τη νησιωτική κουλτούρα, ο Γιώργος παίζει λαούτο και τραγουδάει νησιώτικα! Γιώργο μου, χρειαζόμαστε ανθρώπους με ευαισθησίες σαν κι εσένα, να ομορφαίνουν με μουσικές νότες και καλοσύνη, τις παραφωνίες της καθημερινότητας μας! Προχωράμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *