Δύο υποψήφιες από την Π.Ε Θήρας στον συνδυασμό του Γ. Χατζημάρκου

 

 

 

 

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα γυναικών από τις Κυκλάδες, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, της Ραφαέλας Βασιλάκη στην ΠΕ Κέας Κύθνου, της Δήμητρας Βιδάλη στην ΠΕ Τήνου, της Ραμπελίας Δερβεντζή-Γαβαλά και της Ελευθερίας Πολυχρονίδου στην ΠΕ Θήρας, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

 

 

 

Η κ. Δερβεντζή-Γαβαλά, κτηνίατρος στην Φολέγανδρο με καταγωγή από Σαντορίνη και Ανάφη, που τα τελευταία 19 χρόνια μένει μόνιμα στις Κυκλάδες, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Αποφασίζω να είμαι υποψήφια για να συμβάλω και εγώ με τις δυνάμεις μου σε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους νησιώτες και τα μικρά μας νησιά, όπως η υγεία και η στελέχωση των υποδομών, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με την προώθηση των εγχώριων τοπικών προϊόντων, η στελέχωση των υπηρεσιών δημόσιας διοίκησης, η εκπαίδευση για καλύτερα συντηρημένες και επαρκώς στελεχωμένες σχολικές μονάδες και η ακτοπλοΐα για συχνότερη διασύνδεση και των μικρών νησιών. Για όλους τους παραπάνω λόγους συμπορεύομαι με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

 

Η κ. Πολυχρονίδου, καθηγήτρια γαλλικών και τουριστική συνοδός στην Σαντορίνη, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Με αίσθημα ευθύνης, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και προσανατολισμένη στην προσπάθεια για την αειφόρο ανάπτυξη των νησιών μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις  8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο ” στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. 

Συντάσσομαι με το σχέδιο και το όραμα του σημερινού αλλά και αυριανού  Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και υπόσχομαι να  συνδράμω με  όλες μου τις δυνάμεις για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ο τουρισμός που αποτελεί την “βαριά βιομηχανία ” της περιοχής μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του πρωτογενούς  τομέα  των νησιών μας και να συμβάλω στον  αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων όλων των νησιών μας».

 

 

Βιογραφικό Ελευθερίας Πολυχρονίδου

 

Η Ελευθερία Πολυχρονίδου είναι καθηγήτρια γαλλικών και τουριστική συνοδός.

Έχει πτυχίο Φιλολογίας Πανεπιστημίου Σορβόννης IV Sorbonne IV Paris -Censier. Διαθέτει πιστοποίηση Σεμιναρίου παιδικής ψυχολογίας.

Έχει επίσης πτυχίου Τουριστικής Συνοδού από ΙΕΚ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Έχει διατελέσει:

  • Συνοδός σε Τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία στη Σαντορίνη (2012-2017)
  • Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο Κέντρο Επιμόρφωσης Πολιτών Αθήνας
  • Ιδιοκτήτρια επιχείρησης εστίασης & μπουτίκ ρούχων
  • Μεταφράστρια σε Ασφαλιστική Εταιρεία στο Κολωνάκι
  • Καθηγήτρια Γαλλικών σε Φροντιστήριο

Είναι εθελόντρια και μέλος Ερυθρού Σταυρού.

Το 2017 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Ν.Δ Θήρας και σύνεδρος Ν.Δ Κυκλάδων.

Το 2002, διετέλεσε Γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΗΡΑΣ, Υπεύθυνη Γυναικών και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Υγείας Θήρας.

 

Η Ραμπελία Δερβεντζή-Γαβαλά είναι κτηνίατρος ζώων συντροφιάς και παραγωγικών ζώων.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως οι κυκλαδίτικες ρίζες της οικογένειάς της (από Σαντορίνη και Ανάφη, το γένος Πελέκη) την ώθησαν να γίνει μόνιμη κάτοικος των νησιών από επιλογή, πριν από 19 χρόνια.

Εγκαταστάθηκε στην Μήλο, όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως κτηνίατρος παραγωγικών ζώων αλλά και ζώων συντροφιάς, εξυπηρετώντας παράλληλα την Σίφνο, τη Σέριφο και την Κίμωλο. Ταυτόχρονα εργάστηκε για 12 χρόνια στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Επαρχείου Μήλου, με αρμοδιότητα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της ΠΕ Μήλου και αντικείμενα, την Κτηνιατρική Δημόσια Υγεία, την σήμανση και καταχώρηση του ζωικού κεφαλαίου καθώς και τον έλεγχο των νοσημάτων των παραγωγικών ζώων.

Το 2018, παντρεύτηκε  τον γνωστό επιχειρηματία και μόνιμο κάτοικο της Φολεγάνδρου, Γαβαλά Ιωάννη του Δημητρίου, με τον οποίο διαμένουν μόνιμα στο νησί, όπου και διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *