Η Κατερίνα Μαρινάκη υποψήφια για την Περιφέρεια με τον συνδυασμό Παπανικόλα

Δήλωση και βιογραφικά της νέας υποψήφιας

 

 

 

  “Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να συμμετέχω στον συνδυασμό “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο”, αποδεχόμενη πρωτίστως την προσωπική πρόταση από τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη και βεβαίως από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρο Παπανικόλα, για τον οποίο είμαι ακλόνητα πεπεισμένη ότι διαθέτει όλες εκείνες τις προδιαγραφές, που θα καταστήσουν την υποψηφιότητα του Συνδυασμού μας νικηφόρα και καινοτόμα για την πολυνησιακή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Περιφέρεια και τα νησιά της καρδιάς μας. Όπως τονίζει και ο ίδιος ο Νικηφόρος: “Η Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο μάς αφορά όλους και οφείλει να μας περιλαμβάνει όλους. Δεν μπορεί κανείς να μείνει πίσω”.
  Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες, μετά από 35 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιούμαι ποικιλοτρόπως στη Φολέγανδρο, στις Κυκλάδες και σε ολόκληρο το Αιγαίο και τη νησιωτική Ελλάδα, με τις ιδιότητές μου της δημοσιογράφου και Λαογράφου και όχι μόνο, θεωρώ περιττό να μιλήσω για τον εαυτό μου. Άλλωστε, τα αναφέρει όλα και το Βιογραφικό στην ανάρτηση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη μας Νικηφόρου Παπανικόλα, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συμπόρευσή μας! Θα μου επιτρέψετε όμως να σας προσκαλέσω όλους πρωτίστως να υποστηρίξετε τη συλλογική αυτή προσπάθεια και να συμπορευθείτε στους δρόμους, που θα οδηγήσουν το Νότιο Αιγαίο σε μια Νέα Εποχή με Όραμα και καινούριες Νοοτροπίες, στηρίζοντας παράλληλα και τη δική μου υποψηφιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας και δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ για τα αγαπημένα μας νησιά με όλες μου τις δυνάμεις, όπως καλά γνωρίζετε ότι πράττω πάντα.
Σας ευχαριστώ όλους εκ βαθέων!.
Κατερίνα Ελ. Μαρινάκη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο”.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Κατερίνα Μαρινάκη γεννήθηκε στη Φολέγανδρο των Κυκλάδων και σπούδασε Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κι Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, πριν συνεχίσει σε Mεταπτυχιακές Σπουδές (Master) στη Λαογραφία, στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1998 έως και σήμερα είναι εκδότρια αλλά και δημοσιογράφος των εκδόσεων «Μικρές Κυκλάδες – Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο και το Ιόνιο», που δραστηριοποιούνται στην έκδοση πλήθους εντύπων, όπως τοπικές εφημερίδες, περιοδικά ποικίλης ύλης, ταξιδιωτικοί οδηγοί, βιβλία και εταιρικά έντυπα ακτοπλοϊκών εταιρειών. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά Συνέδρια, τα οποία αφορούσαν κυρίως στην ευρωπαϊκή, ελληνική και νησιωτική Λαογραφία, Ιστορία και Παράδοση. Με θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού και Γαστρονομίας ασχολείται και μέσα από το site της LIVE TO TRAVEL AND TASTE. (https://livetotravelandtaste.com)
Έχει συγγράψει βιβλία που αφορούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ άρθρα και μελέτες της ποικίλου περιεχομένου έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής ή τοπικής εμβέλειας, αλλά και σε ελληνοαμερικανικά Μ.Μ.Ε., με τα οποία συνεργάζεται.
Είναι Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, της Ένωσης Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού κ.άλ.
Υπήρξε Υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος Κυκλάδων το 1994 και το 1998, με Υποψήφιο Νομάρχη τον Παναγιώτη Ρήγα, καθώς και το 2002 και το 2006, με Υποψήφιο Νομάρχη τον Δημήτρη Μπάιλα. Στις Εθνικές Εκλογές του 2012 και του 2015 υπήρξε Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Md ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ NOTIO ΑΙΓΑΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΡΑΣ"
Όλες οι αντιδράσεις:

Τζώρτζης Μακρυωνίτης, Ζαχαρίας Βενιός και 145 ακόμη

 

 

Κατερίνα Μαρινάκη- Δημοσιογράφος – Λαογράφος Περιφερειακή Ενότητα Θήρας (Φολέγανδρος)

 

Γεννήθηκε στη Φολέγανδρο των Κυκλάδων και σπούδασε Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, πριν συνεχίσει σε Mεταπτυχιακές Σπουδές στη Λαογραφία, στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1998 έως και σήμερα είναι εκδότρια αλλά και δημοσιογράφος των εκδόσεων «Μικρές Κυκλάδες – Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο και το Ιόνιο», που δραστηριοποιούνται στην έκδοση πλήθους εντύπων, όπως τοπικές εφημερίδες, περιοδικά ποικίλης ύλης, ταξιδιωτικοί οδηγοί, βιβλία και εταιρικά έντυπα ακτοπλοϊκών εταιρειών. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά Συνέδρια, τα οποία αφορούσαν κυρίως στην ευρωπαϊκή, ελληνική και νησιωτική Λαογραφία, Ιστορία και Παράδοση. Με θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού και Γαστρονομίας ασχολείται και μέσα από το site της LIVE TO TRAVEL AND TASTE.

 

Έχει συγγράψει βιβλία που αφορούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ άρθρα και μελέτες της ποικίλου περιεχομένου έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής ή τοπικής εμβέλειας, αλλά και σε Ελληνοαμερικανικά Μ.Μ.Ε., με τα οποία συνεργάζεται. Είναι Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, της Ένωσης Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού κ.α..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *