ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΡΟΥΣΣΟΥ

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Ένας λογαριασμός (τράπεζα ΑΛΦΑ 623002002023050) αποκλειστικά υπέρ του νοσοκομείου Σαντορίνης.

Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ 4368/2016 για το νοσοκομείο Σαντορίνης στο άρθρο 66 προβλέπει την τήρηση λογαριασμού υπέρ του νοσοκομείου Σαντορίνης. Όποια χρηματική δωρεά κατατίθεται σε λογαριασμό που ανοίγεται κατ’ εφαρμογή του νόμου αυτού υποχρεωτικά διατίθεται υπέρ του νοσοκομείου Σαντορίνης. Κατ’ εφαρμογή του νόμου αυτού έχει ανοιχθεί προς το παρόν μόνο ένας λογαριασμός στην τράπεζα ΑΛΦΑ Σαντορίνης με αριθμό 623002002023050.

Μόνο του συγκεκριμένου λογαριασμού (ΑΛΦΑ 623002002023050) τα χρήματα διατίθενται αποκλειστικά και υποχρεωτικά υπέρ του νοσοκομείου Σαντορίνης.

Η ΑΕΜΥ έχει και άλλους λογαριασμούς αλλά οι δωρεές σε αυτούς τους άλλους λογαριασμούς δεν διατίθενται υποχρεωτικά για το νοσοκομείο Σαντορίνης.

Όλη η Σαντορίνη ομονοούσα οραματίστηκε και αγωνίστηκε σκληρά για τη δημιουργία και λειτουργία του νοσοκομείου. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στο νοσοκομείο και να το υποστηρίζουμε. Ένας τρόπος είναι η κατάθεση χρηματικών δωρεών στο λογαριασμό 623002002023050 της τράπεζας ΑΛΦΑ. Ο δωρητής μπορεί να ζητά να αναγράφεται στο παραστατικό της τράπεζας ΑΛΦΑ ο συγκεκριμένος σκοπός για τον οποίο κάνει τη δωρεά.

Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα με τα ενοίκια των γιατρών. Όλοι μας μπορούμε να καταθέσουμε τουλάχιστον ένα ευρώ για τα ενοίκια των γιατρών”.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Dr jack kevorkian λέει:

    Χαχα…1 ευρώ για τα ενοίκια των γιατρών!! Όπως το “έχεις ένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα?”
    Σιγά μη κάτσουμε εδώ να ξεφτιλιζόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Γιατροί & μη γιατροί. Κρατήστε το κτήριο – στολίδι. Σας είναι υπεραρκετό.

  2. Ο/Η γιουτσος λέει:

    H κατάντια της κοινωνίας εδω εχει φτάσει…φανταζομαι δουλευεις στο νοσοκομειο… και διακωμωδείς το ενα ευρώ….δηλαδη την οποια πρωτοβουλια για στηριξη απο πολιτες που δειχνουν ενδιαφερον γιατι αντιλαμβανονται οτι η κεντρικη εξουσια αδιαφορει για το αν ενας εργαζομενος απο αλλη περιοχη πρεπει να πληρωνει απο το μισθο του ενα δυσβασταχτο ενοικιο…. για τις εξωφρενικες τιμες και την ασυδοσια τα εχουμε πει και τα εχουμε στηλιτευσει. θα πας όμως και αλλου και θα εχεις την απαιτηση να σου πληρωνουν το νοικι? μηπως ειναι κοινη πρακτικη ανα την Ελλαδα και δεν το ξερουμε? να πληρωνει η τοπικη κοινωνια και στους δασκαλους και στους αστυνομικους και σε οποιον ερχεται να εργαστει στη Σαντορινη τα ενοικια… Οι λοιποι πολιτες και ο Δημος υποχρεουνται να σου πληρωνουν την διαμονη σου? γιατι οπως και να το κανεις , ας μην κρυβομαστε , λειτουργημα επιτελουν οι ελληνες γιατροι… πρωταθλητες στις συνταγογραφησεις ειναι οι ανθρωποι… τραβα αγορινα μου στο κατσικοχωρι σου που απαξιωνεις , την καθε καλοπροαιρετη κινηση, εστω και το ενα ευρω που θα διεθετε καποιος απο το υστερημα του… αντε να φας την τυροπιτουλα σου και μη ξεφτιλιζεσαι εδω στη Σαντορινη…δε θελουμε εργαζομενους σα του λογου στο νοσοκομειο Θηρας…μας προσβαλει και μονο η παρουσια σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *