Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων με Γ. Βρούτση και δόξες του Ελληνικού Αθλητισμού

 

 

 

 

“Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης το Σάββατο 20 Ιουλίου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Σαντορίνη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του κ. Βρούτση, απο πλευράς Δ.Σ. συμμετείχαν ο πρόεδρος Αντώνης Παγώνης, η γενική γραμματέας Μαργαρίτα Καραμολέγκου, ο ταμίας Ρένος Χήτας και το μέλος Γιώργος Δημητροκάλης.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ο “Στρατηγικός Σχεδιασμός” για τη Σαντορίνη και το χωροταξικό, για τα οποία ο κ. Βρούτσης ανέφερε οτι αποτελούν προτεραιότητες της Κυβέρνησης γι αυτό και κατόπιν και της δικής του συμβολής, τα θέματα αυτά θα συζητηθούν στο ψηλότερο πολιτικό επίπεδο την Τρίτη 23 Ιουλίου. Ως προς το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που υπάρχει για το νησί απο κυβερνητικής πλευράς, ο υπουργός ανέφερε οτι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοια συζήτηση για έναν προορισμό. Ο υπουργός στην συνάντησή του με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας έργων υποδομής και κυρίως νέου λιμανιού στο Μονόλιθο, για το οποίο είπε ότι πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα και να μην αλλάξει θέση.

 

 

Σχετικά με το θέμα των απορριμάτων που απασχολεί σοβαρά το νησί, ο κ. Βρούτσης είπε πως παρά το ότι αποτελεί αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα το εξετάσει σε ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τους ξενοδόχους για τη λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας ενώ συζητήθηκαν και εργασιακά θέματα, καθώς και το θέμα της βραχυχρόνιας μίσθωσης για το οποίο είπε ότι το έχει αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Τέλος ο υπουργός πρότεινε και συζήτησε με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης τη μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα αθλητικών διοργανώσεων. Στην συνάντησή του τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού συνόδευσαν δυο σπουδαίες προσωπικότητες του Αθλητισμού μας, την ασημένια Ολυμπιονίκη στο άλμα σε ύψος, Νίκη Μπακογιάννη και την τρεις φορές Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν, Όλγα Βασδέκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *