Δεν θα το ξανακάνω, αλλά τώρα δεν μπορώ να μην το κάνω

 

Επειδή κάποιοι, με 2% λιγότερο IQ, έπρεπε να ποτίζονται σε γλάστρα, και όχι να ταΐζονται. Άσχετο, σχόλιο.

Στο προκείμενο. Σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης-ομάδας-συμπιλήματος αναρτήθηκαν διάφορα, και μεταξύ αυτών και βίντεο που ο Παναγιώτης κι εγώ είχαμε μια έντονη αντιδικία on air (από αυτές που και οι δύο απολαμβάνουμε και μετά ως εξαιρετικοί φίλοι συζητάμε, εκτός στούντιο και λέμε “νταξ κουμπάρε” γελώντας). Επειδή συνάμα και οι δύο αποκλειστήκαμε συνοπτικά από το εν λόγω συμπίλημα. Επειδή, επίσης, πρέπει με δεκαετίες εμπειρίας, Επίσημα Χαρτιά στην Εφορία, τον Δημοσιογραφικό μου και ασφαλιστικό φορέα, τις Τριτοβάθμιες σπουδές μου και την ΕΚΥΤ, πρέπει να απολογηθώ σε ποιόν;. Σε έναν (μην πω κάτι επίμεμπτο) προχειρολόγο ερανιστή;.

Έχοντας Ρεπορτάζ που κρίθηκαν αξιόπιστα και αναμεταδόθηκαν σε CNN, BBC και όποιον άλλο διεθνή κολοσσό (έχω το σχετικό αποδεικτικό υλικό και εξαιρώ τα ελληνικά κανάλια). Με συμμετοχή σε Press Delegations για παγκόσμια και ευρωπαϊκά συνέδρια (διαθέσιμες και εδώ οι αποδείξεις), βρίσκεται ένας κύριος που μπερδεύει τη Βούρτσα με την Μπατανόβουρτσα.

Φιλαράκι. Την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Εύη Νομικού, την οποία αμφότεροι τιμούμε, αφορούσε το συγκεκριμένο απόσπασμα. Απλώς εγώ μιλούσα για την παράλληλη και τεράστια πολυτιμότητα του ΙΜΠΗΣ. Επιμένω και στη σπουδαία επιστημοσύνη της Εύης Νομικού και στους τεράστιους επιστήμονες του ΙΜΠΗΣ (αν ξέρεις τι είναι).

Απαιτώ, μια συγγνώμη. Αλλιώς, θα αντιμετωπίσεις, αυτό που εγώ (εμείς) αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Τη Δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης. (Μπα μην ελπίζεις, για πλάκα το λέω. Ξέρω πως θα αυτηρωοποιηθείς αν το κάνω. Απλά γελώ μαζί σου).

Λεβέντη μου. Στείλε έστω τις διαστάσεις σου για να σου φτιάξουμε ανδριάντα δίπλα στον Μπένθαμ, τον Μάγερ, τον Πούλιτζερ, τον Θόμπσον, τον Καπότε, τον Παλαμά και τον Βιδάλη. Γρήγορα όμως, προτού πλακώσουν οι δουλειές στον γλύπτη (αλήθεια ξέρεις την εννοιολογική διαφορά του γλύπτη από τον  γλείφτη;).

ΥΓ. Φυσικά και μπερδεύτηκες, όπως σε κόβω ακόμα και καναρίνι με ελέφαντα θα μπέρδευες. Αλλά αυτό είναι αυστηρά προσωπική άποψη.

ΥΓ2. Φυσικά και μας “μπανάρισες”. Θέλουν “αρετήν και τόλμη” κάποια πράγματα.

YΓ.3 Νομίζειες πως δεν μπορώ να δημιουργήσω ένα ψευδές προφίλ και να σε ταράξω στη νομιμότητα;. Απλώς μπήκα στον κόπο επειδή φίλοι (σου φαίνεται περίεργο, αλλά έχω κάποιους) μπήκαν στον κόπο να μου στείλουν (ξεκαρδισμένοι) το υλικό. Και τι πουλάς, είπαμε;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *