ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ Η “CALDERA YACHTING”

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

 

 

«H εταιρία Caldera Yachting Χρυσός Χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ

Η εταιρία Caldera Yachting και ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017 – 2018 με την ανάληψη χρυσής χορηγίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από την Caldera Yachting.

H Caldera Yachting τα 8 τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά της Σαντορίνης με κύριο αντικείμενο τις υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού, στηρίζει τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη του νησιού, αναδεικνύοντας κάθε σημαντική προσπάθεια κοινωνικής ευθύνης, καθώς και υγιή πρότυπα που συνδράμουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Ο Α.Ο. Θήρας αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα τέτοιου προτύπου, δεδομένων των στόχων που έχει θέσει από το 2012 που ξεκίνησε, που είναι τόσο η δημιουργία μίας αξιόλογης αγωνιστικής ομάδας, όσο και η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των παιδιών για αυτό.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caldera Yachting κ. Γιάννης Ματθαίος διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι η ανανέωση της συνεργασίας μετά από 4 χρόνια συνεχούς στήριξης της ομάδας, εδραιώνει ουσιαστικά τους κοινούς τους στόχους, που είναι η στήριξη των τοπικών δρώμενων και του αθλητικού ιδεώδους, η αξία του να δημιουργείς όραμα και να αγωνίζεσαι για αυτό, η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων και ο σταθερός προσανατολισμός προς την επιτυχία.

Οι δύο εκπρόσωποι θεωρούν ότι αυτά αποτελούν τα βασικά συστατικά που θα συντελέσουν στη διατήρηση πρωταγωνιστικής θέσης, για τον καθένα στο δικό του «αγωνιστικό χώρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *