ΣΦΟΔΡΗ «ΘΥΕΛΛΑ» ΣΑΡΩΣΕ ΤΗ ΝΑΞΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ KAI ANOΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

 

 

Φωτό: http://www.gazzetta.gr/

Έχοντας στο πλευρό της εκατοντάδες ενθουσιώδεις φιλάθλους η «Θύελλα Καμαρίου», ολοκλήρωσε μια εξαιρετική πορεία στα φετινά ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου (στα πέναλτι από τον Πανθηραϊκό, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική), κατέκτησε και το πρωτάθλημα Κυκλάδων στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο, επί του ΑΟ Μυκόνου.

Το σκόρ άνοιξε ο Ηλίας Μαυρομάτης μόλις στο 15ο λεπτό. Ακολούθησε ένα ακόμα γκολ του Γαβριήλ Αποστολίδη στο δεύτερο ημίχρονο (47ο λεπτό) και από εκεί και πέρα η ομάδα της Μυκόνου, απλώς αναζητούσε τρόπο να μείνει στον αγώνα. Τελικά, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις (95ο λεπτό με τον Μπαμπακάρ)’.

 

«Ήταν ένα πλάνο τριών ετών που υλοποιήθηκε και πέτυχε απόλυτα», δήλωσε στη Santonews, ο Γενικός Γραμματέας της Ομάδας κ. Βαγγέλης Φουστέρης, για να προσθέσει « τα παιδιά έπαιξαν όλη τη χρονιά καλά με εξαιρετική προπονητική καθοδήγηση κι εμείς ήμασταν κάθε στιγμή στο πλευρό τους και το ήξεραν. Δεν τους πιέσαμε ποτέ. Απλά έδειξαν το ταλέντο και την πειθαρχία τους μέσα στο γήπεδο».

 

Όσο για την «ανηφόρα» της Γ’ Εθνικής ο κ. Φουστέρης, περιορίστηκε να πει: «Θα το χαρούμε. Θα το χαρούμε μέχρι την Τρίτη, μαζί με όλο το νησί πιστεύω. Μετά, αρχίζουμε αμέσως το πλάνο της νέας χρονιάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *