ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RELAX GIRL ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

 

 

dappos_relax“Relax Girl ή αλλιώς  ομάδα χαλάρωσης για γυναίκες”

 

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως στα πλαίσια της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης οργανώνει ομάδες  χαλάρωσης  για γυναίκες,  ονόματι “Relax Girl”.

Το “Relax Girl” είναι μια ομάδα  χαλάρωσης για την κάθε γυναίκα που θέλει  μέσα από συζήτηση (υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ψυχικής υγείας) και βιωματικές ασκήσεις να εντοπίσει τα θέματα που την προβληματίζουν, αλλά να μην μείνει μέχρι εκεί. Να μάθει να αλλάζει τα προβλήματα σε ευκαιρίες, να ζει στο εδώ και στο τώρα, να της αρέσει ο εαυτός της και οι άλλοι, να χαλαρώνει και τελικά να απολαμβάνει την ζωή.  Μάλιστα, τα επιμέρους θέματα θα οριστικοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη της ομάδας.

Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται από τις 23 Νοεμβρίου 2016 κάθε Τετάρτη 17:30 έως 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα δέκα (10) άτομα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος και σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Αγιαννιωτάκη Γωγώ στο τηλέφωνο 695.18.17.881.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *