Φινάλε με εκδήλωση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής για τη Χορωδία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Με τον πιο μελωδικό τρόπο έπεσε χθες η αυλαία της Χορωδίας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, παρουσιάζοντας στο κοινό που βρέθηκε στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την εκδήλωση «Τι τραγούδι να σου γράψω…».

Οι καθηγητές της Χορωδίας μας κ. Παπαδημητροπούλου Σοφία και ο κ. Ρούσσος Γιώργος προετοίμασαν μία άρτια μουσική παράσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε μάλιστα στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2022», ενώ το καλύτερο τους εαυτό έδωσαν όλα τα μέλη της Χορωδίας, τραγουδώντας κομμάτια όπως «Το αστέρι του βορρά», «Τα ήσυχα βράδια», «Πικρία» «Τρελοβάπορο» και αρκετά ακόμα αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι βρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση και φυσικά τους καθηγητές και τα μέλη της Χορωδίας για την εξαιρετική προσπάθειά και το αποτέλεσμα.

Την χορωδία μας αποτελούν οι: Παπάζογλου Ντίνα, Ζολώτα Κωνσταντίνα, Ρούσσου Νεφέλη, Αργυρού Θεώνη, Μακρή Βαλέντια, Κορρέ Αναστασία, Καβαλλάρη Trundi, Σίτο Κίνγκα, Καραμολέγκος Μανώλης, Καραμολέγκου Φένια, Πελέκη Μαριάννα, Δημοπούλου Χριστίνα, Κοντού Εύα, Λειβαδάρος Νίκος, Χαραλαμποπούλου Διονυσία, Βαζαίου Danielle, Ιωαννίδου Κατερίνα, Αποστόλου Ελευθερία, Κουκουλά Αλεξάνδρα, Μπέλλου Κατερίνα, Ξαγοράρη Γεωργία, Καφιέρη Κωνσταντίνα – Βαλάντω, Ακριβού Δήμητρα, Μανώλακα Φαίδρα, Ντάγκαλου Ελπίδα, Παλογέλη Ηλιάνα, Παλογέλης Αντώνης, Βελεγράκης Νικόλας, Βαρβαρήγος Ορέστης, Βαρβαρήγος Άγγελος, Καραμολέγκου Εβελίνα, Καραμολέγκος Μανώλης.

Απαγγελία ποιητικών αποσπασμάτων: Ιωαννίδου Κατερίνα

Συνοδείας Κιθάρας: Καπετσώνης Θέμης

Προετοιμασία – Διδασκαλία Χορωδίας: Παπαδημητροπούλου Σοφία – Ρούσσος Γιώργος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *