Ο Ρούσσος Βασίλης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Νέο μέλος της οικογένειας του ΤΩΡΑ! είναι ο Ρούσσος Βασίλης! Με καταγωγή από τα Φηρά, προέρχεται από οικογένεια ντόπιων. Πατέρας του ο Εμμανουήλ Ρούσσος και μητέρα του η Ειρήνη Αμπατζόγλου, και οι δύο με καταγωγή από τη Σαντορίνη, από τα Φηρά και το Κοντοχώρι αντίστοιχα.

“Τάσσομαι στο πλευρό του Μανόλη, γιατί έχει τεχνογνωσία η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στο νησί. Πατά γερά στα πόδια του, και είναι μετρημένος! Δεν είναι λαοπλάνος, δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει, παρά μόνο σχεδιάζει στον καμβά της ανάπτυξης! Μέσα από τον Μανόλη αποτυπώνεται το όραμα που χρειαζόμαστε για να προχωρήσει μπροστά το νησί”.

  Ο Βασίλης έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Κρήτης, με ειδικότητα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ασχολείται με τα τουριστικά, και είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Νήσος”. Όμως ο τουρισμός δεν είναι το μόνο του ενδιαφέρον.

Έχοντας ερεθίσματα από μικρή ηλικία, ο Βασίλης αφέθηκε να παρασυρθεί από τους ήχους της βυζαντινής μουσικής, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος της. Εκτός από τη μουσική, ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει πολλές ιδέες για την ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού, ελπίζοντας έτσι, να δώσει ώθηση στους νέους του τόπου, και όχι μόνο, να αθλούνται περισσότερο.

“Καλώς ήρθες Βασίλη! Στις 8 Οκτωβρίου θα ακούσεις τον παιάνα της νίκης και η παράταξη του ΤΩΡΑ! θα γίνει για σένα δεύτερο σπίτι γεμάτο συνεργάτες που θα μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τα οράματα σου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *