H ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΙΣ 11 ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

pure_viagem“Κάθε ταξιδιώτης έχει στο διαβατήριο του σφραγίδες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Και φυσικά η Γηραιά Ήπειρος είναι στη λίστα αυτή με μια σειρά από δυνατότητες”, αναφέρει ο Βραζιλιάνικος όμιλος “PureViagem”, επιλέγοντας τις ομορφότερες περιοχές της Ευρώπης, με κριτήρια ι τη γοητεία, την εσωτερική τους ομορφιά, το ιστορικό τους υπόβαθρο, τις δραστηριότητες που προσφέρουν και το διαφορετικό περιβάλλον τους.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Σαντορίνη, για την οποία το “PureViagem”, γράφει: “Είναι η πόλη που για τους επισκέπτες έχει ταυτιστεί περισσότερο, από όλες με την εικόνα της Ελλάδας. Το τοπίο της Σαντορίνης είναι ήδη γνωστό, ακόμη και σε εκείνους που ποτέ δεν έχουν πάει: λευκά σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής σε απότομες πλαγιές στην άκρη του Αιγαίου. Το αρχιπέλαγος έχει διαμορφωθεί από μια ακολουθία ηφαιστειακές εκρήξεις α μεταξύ των ετών 1650 και 1450 π.Χ., σχηματίζοντας ένα τεράστιο κρατήρα . Το θέμα είναι ότι μετά από μερικές ημέρες σε αυτόν τον παράδεισο, πως θα μπορέσετε να ξαναγυρίσετε στο σπίτι σας;”.

screenshot_2

screenshot_1screenshot_2screenshot_3screenshot_4screenshot_6screenshot_7screenshot_8screenshot_9screenshot_10screenshot_11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *