Διασταύρωση Μεσαριά: Η Σαντορίνη δένεται κόμπο, επειδή δεν γίνεται ένας κόμβος

Νέο ατύχημα και άμεση παρέμβαση των δικυκλιστών διασωστών

 

 

 

 

Η κεντρική διασταύρωση της Μεσαριάς, είναι ένα από τα πιο δύστροπα σημεία του νησιού. Τα ατυχήματα εκεί είναι πολύ συχνά, αλλά λόγω των από τις συνθήκες υποχρεωτικά χαμηλών, συνήθως καταλήγουν σε φθορές, εκνευρισμούς και ενοχλητικό μποτιλιάρισμα. Ενίοτε όμως υπάρχουν τραυματισμοί, ακόμα και σοβαροί. Ο από δεκαετίες μελετώμενος κόμβος, παραμένει στο επίπεδο προτάσεων ή ίσως ιδεών και προτάσεων. Φανάρια δεν μπορούν  να τοποθετηθούν, οπότε επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Όποιος προλάβει. Όπου γουστάρει, όπως του κατέβει. Στρίβει, παρκάρει, παραβιάζει στοπ, πίνει αμέριμνα τον καφέ του παρκάροντας μεταξύ της στροφής ανόδου και της στάσης του ΚΤΕΛ. Ελίσσεται και κάνει σφήνες ανάμεσα στα μέτωπα κυκλοφορίας. Με άλλα λόγια, ένα χάος.

Και το χάος, οδηγεί σε ατυχήματα, όπως το σημερινό. Αντί άλλης περιγραφής, η ανάρτηση της ομάδας “Μοτοσικλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ – IMRUA Hellas” που για μια ακόμα φορά, έκανε μια ταχεία και αποτελεσματική παρέμβαση:

  “Ένας τραυματίας, είναι ο απολογισμός πρόσκρουσης ενός ΙΧ αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα,πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, στην Μεσσαριά Σαντορίνης, τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.
Από την πρόσκρουση, το ΙΧ όχημα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο άτομα ανετράπη, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί στην κλείδα, στο κεφάλι και στο μηριαίο
Άμεση ήταν η άφιξη της Μοτοσυκλέτας Ταχείας Ανταπόκρισης που βρίσκεται στο νησί, ο Διασώστης της οποίας, σταθεροποίησε το περιστατικό προκειμένου να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σαντορίνης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *