Σαρρής Θεοχάρης με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

 

 

 

 

    “Σαρρής Θεοχάρης- Ελεύθερος επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε το Θεοχάρη Σαρρή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Θεοχάρης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ζει μόνιμα στη Σαντορίνη τα τελευταία 21 χρόνια. Το νησί έγινε η δεύτερη του πατρίδα, με το ενδιαφέρον του για τα κοινά να είναι έντονο. Έχει  διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Έξω Γωνίας για τρία έτη, ενώ ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ως μέλος του ΔΣ του Πανθηραϊκού και του ΑΣ Σαντορίνης. Επιπλέον είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τελεφερίκ.

  Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Θεοχάρη Σαρρή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *