Τα “Πράσινα Μολύβια” ξαναγράφουν

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΡΑΣ

  “Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε πως οι μαθητές του Γυμνασίου Θήρας έχουν από σήμερα στα χέρια τους την έντυπη έκδοση του μαθητικού περιοδικού «Τα Πράσινα Μολύβια».

Το περιοδικό αυτό δημιουργήθηκε από μαθητές του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Π. Μπαμπλούδη στα πλαίσια εγκεκριμένου Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο: «Διερευνώ και προβάλλω τον τόπο μου-Πολιτιστική και Φυσική Κληρονομιά». Το Πρόγραμμα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κατά το σχολικό έτος 2022-2023 με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών Κ. Θεοδωρόπουλου και Β. Χατζηδούκα, ενώ οι δράσεις που έλαβαν χώρα κατά την διάρκειά του παρουσιάστηκαν σε σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων.

  Στα πλαίσια του Προγράμματος οι μαθητές οραματίστηκαν την δημιουργία ενός εντύπου στις σελίδες του οποίου θα αποτυπώνονται οι εμπειρίες, οι ανησυχίες, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί τους.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνέβαλε αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου της έντυπης έκδοσης χρηματοδοτώντας την εκτύπωση του περιοδικού. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και τον Έπαρχο Θήρας κ. Χ. Δαρζέντα, για την έμπρακτη ηθική και υλική αρωγή τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *