Στο “Σαντορινιό Όραμα” και ο Ζήσης Δρόσος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΖΗΣΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
Στο “Σαντορινιό Όραμα” και ο Ζήσης Δρόσος, υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 Λογιστής Πατέρας του ο Σπύρος Δρόσος, γνωστός ως Μαρκεζίνης.
  Ο Ζήσης είναι πτυχιούχος “Διοίκησης Επιχειρήσεων¨του Ελληνικου Ανοιχτού Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου, μέλος του ΔΣ της ΑΟ ΛΑΒΑ Εμπορείου, μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο,
Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.
Ο αγώνας του για τα σχολεία είναι γνωστός .Γνωρίζει τα προβλήματα των σχολείων από πρώτο χέρι, αφουγκράζεται τις ανάγκες των Διευθυντών, εκπαιδευτικών, των γονέων και μεριμνά για την ασφάλεια των παιδιών, την πραγματοποίηση έργων, την αναβάθμιση των σχολείων.
Άνθρωπος μάχιμος, σταθερός, αγωνίζεται για το δίκαιο και το νόμιμο, δεν διστάζει να λέει τη γνώμη του και να υπερασπίζεται τις απόψεις του.
  Είναι πρόθυμος να σταθεί δίπλα στον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα,να συνεργαστεί, να συμβάλλει, να προωθήσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη Σαντορίνη που αξίζει στους μόνιμους κατοίκους της.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Ζήση!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *