“Σαντορίνη-Η Εδέμ της Μεσογείου” κορυφαία επιλογή για διακοπές το Σεπτέμβριο

 

 

Η ιταλική έκδοση του iconmagazine, δημοσίευσε μια λίστα με τους πέντε κορυφαίους προορισμούς για διακοπές τον Σεπτέμβριο. Στην πρώτη θέση, βρίσκεται η Σαντορίνη, για την οποία γράφει, μεταξύ άλλων:

  “Το Μαγεμένο Νησί: Το νησί της Σαντορίνης είναι ένας αυθεντικός παράδεισος στο Αιγαίο Πέλαγος, διάσημο για τα συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα, τα εντυπωσιακά λευκά και μπλε σπίτια με θέα στη θάλασσα και τις χρυσές αμμουδιές. Ο Σεπτέμβριος είναι η τέλεια εποχή για να επισκεφθείτε το νησί, καθώς τα καλοκαιρινά πλήθη έχουν αραιώσει και η ζέστη του καλοκαιριού δίνει τη θέση της σε ένα ευχάριστο αεράκι δίνοντας τη θέση της σε μια πιο οικεία και ρομαντική διάσταση.

 

Εκτός από την εκπληκτική θέα, η Σαντορίνη προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της. Επισκεφθείτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης του Ακρωτηρίου, μια πραγματική Πομπηία του Αιγαίου, και ανακαλύψτε τη συναρπαστική ιστορία του νησιού. Βυθιστείτε στις τοπικές παραδόσεις συμμετέχοντας σε ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με τραγούδια, χορούς και γαστρονομικές απολαύσεις.

Η Σαντορίνη είναι επίσης ένας παράδεισος για τους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού. Απολαύστε μεσογειακές γεύσεις στα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια του νησιού ή στα παραδοσιακά τοπικά τραπέζια. Τα κρασιά που παράγονται εδώ φημίζονται για την υπεροχή τους και μια επίσκεψη στα τοπικά οινοποιεία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτών των λιχουδιών”.

 

 

#1: Santorini, Grecia – L’Eden del Mediterraneo

 

 

Oia Santorini Greece

#2: Bali, Indonesia – La Destinazione dei sensi

 

 

vacanze a settembre

#3: New York City, Stati Uniti – L’eleganza metropolitana

 

vacanze a settembre

#4: Cape Town, Sudafrica – L’Incontro di due Oceani

 

vacanze a settembre
Malay Quarter, Cape Town

#5: Kyoto, Giappone – L’eleganza del Giappone tradizionale

I

vacanze a settembre

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *