Ο Γιώργος Δανέζης με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου

 

 

 

 

 

“Γιώργο, καλώς ήρθες στην παράταξη μας!

Με καταγωγή από το Βόθωνα, ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια ζει στη Μεσαριά. Ο πατέρας του, Ιωακείμ Δανέζης με καταγωγή από το Βόθωνα και η μητέρα του Δέσποινα Δανέζη με καταγωγή από το Εμπορείο. Παντρεμένος με τη Μαρία Πρέκα και πατέρας δύο παιδιών, της Άννας, που σπούδασε μαιευτική, και του Ιωακείμ που είναι απόφοιτος λυκείου.

“Στηρίζω και εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, καθώς είναι ο μοναδικός αξιόλογος υποψήφιος! Θα παράξει έργο και θα συνεχίσει να το κάνει ανεμπόδιστα, χωρίς να τον ζαλίσει η μέθη της εξουσίας. Ήδη το έχει αποδείξει αυτό! Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με θέληση, δημιουργικότητα και πυγμή! Και αυτά είναι χαρακτηριστικά του κυρίου Ορφανού!”

Τελειώνοντας το σχολείο, με πολλή όρεξη για δουλειά, και όντας ανήσυχο πνεύμα, ο Γιώργος θέλησε να ασχοληθεί με τις οικοδομικές επιχειρήσεις και έτσι προχώρησε. Μέχρι το 2014 ήταν εργολάβος οικοδομών, ενώ από το 2015 διατηρεί μια επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων και οχημάτων στη Μεσαριά.

Γιώργο, σε χρειαζόμαστε μαζί μας, για να δομήσεις γερές και σταθερές βάσεις για το μέλλον! Αγωνίζεσαι στο πλευρό μας και η νίκη θα είναι σίγουρη! Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε το τότε και να το πάμε μπροστά στο ΤΩΡΑ!”.

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *