Ο Αντρέας Πατηνιώτης μέλος του Δ.Σ του ΟΑΚΑ

 

 

 

Μια επιλογή με ιδιαίτερο συμβολισμό για τον νησιωτικό αθλητισμό, έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης. Με ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως), ανακοινώθηκε πως ο γνωστός αθλητικός παράγοντας της Σαντορίνης, διαπιστευμένος διαιτητής Βόλεϊ και σήμερα Αντιπρόεδρος και κύριος χρηματοδότης του ΑΟ Θήρας κ. Αντρέας Πατηνιώτης, ορίστηκε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α.).

 

ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 1071 – Τα ονόματα του νέου Δ.Σ

 

 

“Ορίζονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), ως εξής:

 

 

1) ΦΥΡΙΓΟΥ – ΚΟΝΣΟΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΣΗΦ – ΑΙΜΙΛΙΟΥ   Οικονομολόγος, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακά στην Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές, στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού και Γλώσσες Τουρισμού και Διαπολιτισμική Επικοινωνία, Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.Α.   με αναπληρωτή τον ΦΛΕΡΙΑΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ  Ελεύθερο Επαγγελματία.

 

 

2) ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΜΙΧΑΗΛ   ιδιωτική υπάλληλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.Α. με αναπληρωτή τον ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  , Δημόσιο Υπάλληλο.

 

3) ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ με Α.Δ.Τ.: ΑΗ 904220, Δημοτικός Υπάλληλος, με αναπληρώτρια την ΚΑΣΟΥΜΗ ΑΓΑΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Οlympian στη Σκοποβολή.

 

 

4) ΒΑΒΟΥΓΥΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, με Α.Δ.Τ.: ΑΙ 580319, Οικονομολόγος με αναπληρώτρια την ΑΠΕΡΓΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ   Υπάλληλο.

 

5) ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ,   Επιχειρηματίας, με αναπληρώτρια την ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ,   Οικονομολόγο – Δημόσιο Υπάλληλο.

 

6) ΜΠΑΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, με Α.Δ.Τ.: ΑΖ 523131, Μηχανικός έργων υποδομής ΜSC, με αναπληρώτρια την ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  Olympian στο μαραθώνιο δρόμο.

 

7) ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ,   με αναπληρωτή τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ,    μέλη της Ε.Ο.Ε., οι οποίοι προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

 

 

. 8) ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, με αναπληρωτή τον ΤΟΚΑ ΘΩΜΑ του ΜΙΧΑΗΛ, μέλη της Ε.Ο.Ε., οι οποίοι προτάθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

 

 

9) ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ,  , με αναπληρωτή τον ΣΤΑΘΟΥΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ,   οι οποίοι προτάθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου.

 

Ως Γραμματέας ορίζεται το μέλος ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

 

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (πλην Προέδρου, Αντιπροέδρου και Αναπληρωτών αυτών) είναι διετής. Οι ανωτέρω είναι υπόχρεοι για υποβολή αρχικής ΔΠΚ και ΔΟΣ εντός 90 ημερών από την κτήση της ιδιότητας αυτής, καθώς και για υποβολή ετήσιας ΔΠΚ, κατά τα οριζόμενα στις οικείες διατάξεις του ν. 5026/2023 (Α’ 45). Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *