Site icon Santonews

Νέες υποψηφιότητες με το “Τώρα”

Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

 

 

 

  «Είναι καιρός η Σαντορίνη να γυρίσει σελίδα! Στέκομαι πλάι στο Μανόλη Ορφανό, γιατί γνωρίζω ότι θα δουλέψει σκληρά για να κάνει πράξη όλα αυτά που σχεδιάζουμε τόσο καιρό και όλα αυτά που μας αξίζουν!»

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! μεγαλώνει καθημερινά. Η Αυγουστίνα, είναι ιδιωτική υπάλληλος στο ανθοπωλείο “Calyx” και κατάγεται από το Ακρωτήρι Σαντορίνης. O πατέρας της, Σταύρος Πολυκρέτης, έχει καταγωγή από τη Νάξο και η μητέρα της Λουκία Αρβανίτη είναι από το Ακρωτήρι. Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Ακμή στην Αθήνα, με ειδικότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην πρώτη της απόπειρα στην πολιτική ζωή του τόπου, η Αυγουστίνα επέλεξε την παράταξή μας για να αποδείξει με δυναμισμό και αίσθημα προσφοράς, πόσο μπορεί να στηρίξει τον τόπο της! Οι αλλαγές είναι μονόδρομος!

Θέλει μία δημοτική αρχή που θα δίνει άμεσες λύσεις σε όλα τα καθημερινά προβλήματα και θα είναι συμπαραστάτης ζωής! Δεν περιμένει ουρανοκατέβατους σωτήρες και μάγους με μαγικά ραβδιά, θα δουλέψει για έναν δήμαρχο που θα καθίσει στη βαριά καρέκλα του, θα αναλάβει ευθύνες και δράση, και θα εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο για να οδηγήσει στην ανάπτυξη τον τόπο μας!

Αυγουστίνα μου, το μέλλον, από τις 8 Οκτωβρίου θα είναι στα χέρια μας! Η αναβάθμιση όλων των υποδομών του Δήμου, είναι ένα στοίχημα που θα κερδίσουμε μαζί, ποντάροντας στην πολλή δουλειά και τη συνεργασία! Καλωσόρισες!

Συνεχίζουμε δυνατά Ειρήνη μου! Η Ζαμπέλη Ειρήνη, του Σταύρου Ζαμπέλη και της Θεώνης Βάλβη, με καταγωγή από το Εμπορείο, μητέρα ενός παιδιού, συνεχίζει με την οικογένειά του ΤΩΡΑ! δίνοντας για δεύτερη φορά τη μάχη της στον πολιτικό στίβο!

«Ο Μανόλης είναι ένας άνθρωπος που βλέπει μπροστά! Μπορεί να καταφέρει όσα οι άλλοι δεν τολμούν καν να ακουμπήσουν! Πολλοί έχουν προσπαθήσει γι’ αυτόν τον τόπο, κανένας όμως δεν έφερε τα θεμιτά αποτελέσματα! Ο Μανόλης είναι μεθοδικός, με πρόγραμμα και όραμα για τα νησιά μας!»

Η Ειρήνη, ανήσυχο πνεύμα, παρακολουθεί μαθήματα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με ειδικότητα στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τη δική της επιτυχημένη επιχείρηση διαχείρισης ξενοδοχείων και μεταφορών, τη “Management & More Collection”. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ασχολείται με τα κοινά.

«Οι πολυμελείς οικογένειες στο νησί, δεν χαίρουν καμίας επιπλέον βοηθείας από το Δήμο και τους ιθύνοντες. Πρέπει κάποιος να κάνει κάτι πλέον και για αυτούς! Το να μεγαλώνεις τόσα πολλά παιδιά δεν είναι για όλους εύκολο, για την ακρίβεια είναι εξαιρετικά απαιτητικό! Χρειαζόμαστε γήπεδα, πάρκα, πολυχώρους πολιτισμού και δράσεων! Με ενοχλεί που δεν βλέπω αλλαγές στο νησί μου! Που κάθε χρόνος που περνάει είναι χειρότερος από τον προηγούμενο! Συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα χωρίς να βλέπουμε αποτέλεσμα. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα σκουπίδια στην Καλντέρα μας! Εγώ από επαγγελματικής πλευράς, πρέπει να απολογούμαι στους πελάτες μου για την χαοτική κατάσταση που υπάρχει στους δρόμους με το κυκλοφοριακό, με τα σκουπίδια, με το φωτισμό! Ό,τι δεν γίνεται στον Δήμο έχει αντίκτυπο σε εμάς, στις οικογένειές μας και στις επιχειρήσεις μας! Όλα τα παραπάνω παρόλα αυτά, είναι προβλήματα που μπορούν άμεσα να λυθούν με την κατάλληλη διαχείριση! Και αυτός είναι ο λόγος που στηρίζουμε όλοι μας τον Μανόλη Ορφανό!»

Ειρήνη μου, σ’ ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου! Προχωράμε δυνατά! Η νίκη είναι δική μας!

  Η Οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Εμμανουήλ!

Ο Πιτσικάλης Εμμανουήλ από την Θηρασιά, του Νικολάου και της Αναστασίας, είναι παντρεμένος με την Αντωνία Παράβαλου και έχουν δύο παιδιά.

«Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί είναι έμπειρος! Όχι μόνο έμπειρος πολιτικός, είναι έμπειρος επιχειρηματίας, και άνθρωπος που τα έχει καταφέρει όπου έχει παλέψει, και παλεύει διαρκώς! Ο Μανόλης, θα φτιάξει την Θηρασιά, όπως έφτιαξε και την Δ.Ε.Υ.Α.Θ με την οποία ασχολήθηκε, όπως έφτιαξε και τον ΔΑΠΠΟΣ, ο οποίος αναπτύχθηκε επί των ημερών του και της παράταξης του! Μόλις γίνει ο Μανόλης δήμαρχος, θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει και τη Θηρασιά όπως την ονειρεύομαι! Και όπως την ονειρευόμαστε όλοι εμείς οι Θηρασιώτες!»

Ο Εμμανουήλ, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει σπουδάσει μηχανολόγος στην Αθήνα, και το 2007 ήρθε στην Θηρασιά ως οδηγός λεωφορείου. Είναι πλέον μόνιμος κάτοικος, αγαπάει το νησί του, και αυτό που θέλει για εκείνο, είναι τα αυτονόητα! Καθαριότητα, συγκοινωνία, υγεία!

Καλώς ήρθες, Εμμανουήλ! Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχουμε αφήσει ποτέ το νησί σου στην μοίρα του! Ήρθε πλέον όμως η ώρα που θα έχουμε περισσότερα εργαλεία στα χέρια μας, με τα οποία θα δουλέψουμε μετά τις 8 Οκτωβρίου! Η Θηρασιά, θα φτάσει εκεί που της αξίζει! Καλή μας επιτυχία!

  Η Οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Μακρή Ηλία, του Χρήστου Μακρή και της Ειρήνης Μακρή, το γένος Καραμολέγκου! Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φύτρου, από τον Πύργο Σαντορίνης και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, ευελπιστώ να γίνω και εγώ κομμάτι της αλυσίδας για την επικείμενη αλλαγή. Την αλλαγή που τόσο πολύ περιμένουμε και όλοι χρειαζόμαστε στα νησιά μας! Ο Μανόλης είναι διαφορετικός, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η προσωπική μου επαφή μαζί του, η δουλειά που έχει κάνει και η οποία δεν χρειάζεται διαφήμιση, αρκούν για να σε πείσουν να συνταχθείς στο πλευρό του. Είναι νέος, έχει όρεξη και πείσμα για να τα καταφέρει, και είναι έτοιμος! Είμαστε όλοι μαζί του, πανέτοιμοι και εμείς, να αλλάξουμε όλα αυτά που δεν έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!»

Ο Ηλίας, έχει σπουδάσει marketing στο ΤΕΙ Αθηνών και είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες του νησιού. Διατηρεί κατάστημα εστίασης στο Καμάρι, το διάσημο “Prince”, καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Καλωσόρισες Ηλία μου! Η πολυαναμενόμενη σύνταξη σου στο πλευρό της παράταξης μας, επιτέλους ολοκληρώθηκε! Μαζί θα πάμε την Σαντορίνη στα υψηλά επίπεδα που όλοι επιθυμούμε. Η επιτυχία είναι μονόδρομος! Καλή δύναμη στον αγώνα μας!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

  Στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια τον Μάριο! Ο Μάριος, γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ρίζες από το Εμπορείο Σαντορίνης και τα Χανιά.

Μεγαλώνοντας, κατάλαβε νωρίς ότι το νησί του έπρεπε να γίνει ανταγωνιστικό με άλλους παγκόσμιους προορισμούς και έτσι επέστρεψε σε αυτό για να βάλει το λιθαράκι του στην προσπάθεια αυτή! Σπούδασε τουριστικά και οικονομικά στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα και πλέον είναι ένας απο τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του νησιού! Είναι ενεργός στον τομέα της εστίασης, των ξενοδοχειακών και της διασκέδασης. Φανατικός του επιχειρείν και υπερήφανος για τη δραστηριοποίησή του σε αυτό το ευλογημένο νησί, έχει προβάλει τις ομορφιές πολλών τοπικών οικισμών, κάνοντας επιχείρησεις σε αυτούς, προκειμένου να τους στηρίξει και να τους αναδείξει.

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Μανόλη, γιατί πολύ απλά έχουμε το ίδιο όραμα για τα νησιά μας! Είναι άνθρωπος που έχει πρόγραμμα, με το οποίο θέλει να καλυτερεύσει την καθημερινότητα όχι μόνο του Σαντορινιού αλλά και του επισκέπτη. Μας ενώνει βαθιά φιλιά εδώ και περίπου 20 χρόνια και η αγάπη μας για τον τόπο μας, μας δίνει κίνητρο! Η σύμπλευση μας για τον ίδιο σκοπό, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για ένα καλύτερο αύριο που αξίζει στη Σαντορίνη!»

Εκτός από τις επιχειρήσεις του, ο Μάριος ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Για πολλά χρόνια υπήρξε πρόεδρος της Λάβας Εμπορείου και ιδρυτής των ακαδημιών της! Για τέσσερα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου επιχειρήσεων Ν.Σαντορίνης, ενώ για 12 χρόνια αντιπρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επιτροπής ελέγχου και συμμόρφωσης της ΕΠΟ!

Αδερφέ μου Μάριε, όπως πολύ σωστά είπες, η αλλαγή έρχεται μόνο με παρεμβάσεις, που χρειάζονται τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα! Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Πάμε μαζί, πάμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Exit mobile version