Νέες υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοινώσεις της παράταξης

 

 

  Κούτουλας Απόστολος του Γερασίμου

Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Κούτουλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Απόστολος, ανήκει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Σαντορίνης, διδάσκοντας μαθηματικά στο ΕΠΑΛ Θήρας. Με τη βοήθεια του πολλά παιδιά του τόπου μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Παράλληλα, είναι σύμβουλος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των παιδιών στο σχολείο.

Προσφέρει στην κοινωνία, όντας μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης και αιμοδότης για 17 χρόνια. Αν και κατάγεται από τον Πειραιά, ζει στη Βλυχάδα εδώ και 20 χρόνια με την σύζυγο του Βαλεντίνη Κούτουλα και τα δύο παιδιά τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Απόστολο Κούτουλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

Καραμολέγκου Θεώνη του Ερμόλαου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Θεώνη Καραμολέγκου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

H Θεώνη, κατάγεται και ζει στο Εμπορείο με το σύζυγο της και το παιδί τους. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος ασκώντας την τέχνη της κομμωτικής. Τα θέματα της οικογένειας και κυρίως αυτά που απασχολούν τις νέες μητέρες και τα παιδιά, αλλά και η καλυτέρευση της καθημερινότητας του χωριού της, καθώς και η παράδοση του τόπου μας, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει στα κοινά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Θεώνη Καραμολέγκου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

Σολλάκου Φραντσέσκα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Φραντσέσκα Σολλάκου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Φραντσέσκα, έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον τουριστικό τομέα και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε τουριστικό κατάστημα του νησιού μας. Είναι απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με ειδικότητα βοηθού πολιτικού μηχανικού.

Μεγάλωσε στη Σαντορίνη και ζει μόνιμα στα Φηρά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Φραντσέσκα Σολλάκου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

Βάλβη Ευσταθία του Ιωάννη

Φύλακας Αρχαιοτήτων – Δημόσια Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε την Ευσταθία Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ευσταθία, είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται ως φύλακας αρχαιοτήτων, έχοντας αποφοιτήσει από τα ΙΕΚ, με ειδικότητα στη φύλαξη αρχαιοτήτων.

Κατάγεται από το Εμπορείο και το Ακρωτήρι είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη συμβολή των πολιτιστικών μνημείων και της παράδοσης του νησιού μας, στην εμπειρία των επισκεπτών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ευσταθία Βάλβη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Βλάχου Καλλιόπη (Πόπη) του Νεκταρίου

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε την Καλλιόπη Βλάχου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Πόπη, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και έχει διατελέσει επί χρόνια στέλεχος καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις μεγάλων σούπερ μάρκετ, πριν δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση.

Με καταγωγή από το Βόθωνα, είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Μυλωνά, Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Καλλιόπη Βλάχου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Εκλογικής Περιφέρειας Οίας

 

 

 

 

 

 

Ελευθέριος Τζούρος του Αποστόλου

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Καλωσορίζουμε τον Ελευθέριο Τζούρο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Λευτέρης, ασχολείται ενεργά με τα κοινά την τελευταία δεκαετία, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος της Πολιτιστικής και Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Η μεγάλη του αγάπη και γνώση για τον αθλητισμό, εκφράστηκε μέσα από την προεδρία του ΔΑΠΠΟΣ από το  2014 έως 2019, περίοδος όπου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Santorini Experience, κ.α. Ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠανθηραΪκού και μετέπειτα  προπονητής  στις ομάδες ΠανθηραΪκός Α.Ο.,  Α.Ο. Πύργου, Α.Ο. Καρτεράδος, κάτοχος διπλώματος  UEFA B.

Είναι γεννημένος στα Φηρά όπου και κατοικεί με την σύζυγο του Φραντζέσκα Βλαβιανού και τα δύο τους παιδιά. Τα τελευταία  χρόνια εργάζεται ως Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ελευθέριο Τζούρο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Καλωσορίζουμε τον Γεώργιο Βαρβαρήγο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γεώργιος Βαρβαρήγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη, δεύτερο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του αειμνήστου πατέρα Ιωάννη Βαρβαρήγου, εφημέριου Οίας επί 46 έτη και της πρεσβυτέρας του Αργυρούλας. Σπούδασε λογιστική και από το 1988 υπηρετεί ως τραπεζικός υπάλληλος στο νησί μας.

 

Η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα με τη Θηραϊκή Πολιτεία, για δεύτερη φορά, υπαγορεύεται από την αγάπη του για τον τόπο μας και τους συμπολίτες του και την εμπιστοσύνη στον επικεφαλής Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο να διαχειριστεί με σύνεση και εντιμότητα μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για το μέλλον των νησιών μας.

 

Ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011-2014, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών 2011-2012, αρμόδιος κατά τόπον για τη Δημοτική Ενότητα Οίας, κατά την πρώτη θητεία του Δημάρχου Αναστασίου Νικολάου Ζώρζου και Πρόεδρος της ΚΟΙΝΚΕ Οίας διαχειρίστηκε ζητήματα του Δήμου Θήρας κατά τη μεταβατική περίοδο εφαρμογής του Προγράμματος Καλλικράτης, της συνένωσης των δύο πρώην ΟΤΑ σε συνθήκες δυσχερείς λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων.

 

Συμμετέχοντας διαχρονικά στα κοινά ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θήρας κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, ως Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Κοινοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Οίας, ως πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Οίας, ως ταμίας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Θήρας, ως μέλος του Δ.Σ. του Παιδικού Σταθμού Οίας, ως πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Οίας, ως μέλος του Συλλόγου Θηραίων Ιεροψαλτών και ιεροψάλτης των Ιερών Ναών της Οίας από νεαρή ηλικία προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στα νησιά μας. Με γνώσεις και εμπειρία υποστηρίζει την ανάπτυξη της πολύπλευρης υγιούς επιχειρηματικότητας, την αξιοποίηση των ειδοποιών στοιχείων που συνθέτουν την ταυτότητα και εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος, την τόνωση της αγροτικής και μεταποιητικής παραγωγής.

 

Έγγαμος, με δύο παιδιά σε φοιτητική πλέον ηλικία, αγωνίζεται για την άρση των περιορισμών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες της Σαντορίνης σε θέματα παιδείας, υγείας και επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μας.

 

Επιθυμεί τη συνεργασία για τη διεκδίκηση και αποπεράτωση έργων υποδομής, για την εξοικονόμηση και διεκδίκηση πόρων, για μια ευημερούσα Θηραϊκή Πολιτεία για τους ανθρώπους της, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την αισθητική, την αρμονική συνεργασία των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *