Νέες υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοινώσεις της παράταξης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καφιέρης Εμμανουήλ – Ιωάννης (Μπόμπολας)

Επιχειρηματίας Web Design/Development – Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Εμμανουήλ – Ιωάννη Καφιέρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μάνος, είναι ένας δραστήριος νέος του τόπου μας, με δυναμισμό, ανιδιοτέλεια και υψηλή διάθεση κοινωνικής προσφοράς θα αγωνιστεί για την εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου που αγαπά.

 Έχει  ευρεία επιχειρηματική δραστηριότητα, ασχολείται με τον κλάδο της τεχνολογίας και το σχεδιασμό ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο και το Digital Marketing. Ακόμη Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού τόσο στην οικογενειακή τους επιχείρηση εκμετάλλευσης Τουριστικών Σκαφών, όσο και με τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων.

Κατάγεται από το Φηροστεφάνι και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Plymouth της  Αγγλίας, από όπου έλαβε το πτυχίο του στην Επιστήμη Υπολογιστών & Μαθηματικών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μάνο – Ιωάννη Καφιέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

  Κούτουλας Απόστολος του Γερασίμου

Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Κούτουλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Απόστολος, ανήκει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Σαντορίνης, διδάσκοντας μαθηματικά στο ΕΠΑΛ Θήρας. Με τη βοήθεια του πολλά παιδιά του τόπου μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Παράλληλα, είναι σύμβουλος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των παιδιών στο σχολείο.

Προσφέρει στην κοινωνία, όντας μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης και αιμοδότης για 17 χρόνια. Αν και κατάγεται από τον Πειραιά, ζει στη Βλυχάδα εδώ και 20 χρόνια με την σύζυγο του Βαλεντίνη Κούτουλα και τα δύο παιδιά τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Απόστολο Κούτουλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *