Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Ν.ΜΑΝΙΟ

 

Αιδώς Αργείοι

 

 

  • Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση μας στα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ)
  • Αναγνωρίζοντας τους αγώνες τους κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε χτες στο Πολυτεχνείο ο Γενικός Γραμματέας του ΣΦΕΑ, ο συμπατριώτης σύντροφός μας, Νίκος Μανιός, μέλος της ΚΕ και πρώην βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στεκόμαστε δίπλα στον αγωνιστή σύντροφο, Νίκο Μανιό και δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που έγραψαν την δική τους ιστορία, ως πολιτικοί κρατούμενοι, στα κελιά των φυλακών και στα ξερονήσια της Χούντας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτοί που χειροδίκησαν κατά του συντρόφου μας είναι μια ασήμαντη μειοψηφία, ανάμεσα στους χιλιάδες νέους που υπερασπίζονται καθημερινά με τους αγώνες τους, μέσα και έξω από τα Πανεπιστήμια, τη μνήμη του Πολυτεχνείου, τη δημοκρατία, την ελευθερία, τη δημόσια Παιδεία.

Και σε καμία περίπτωση

δεν θα τους επιτρέψουμε να αμαυρώσουν με τις πράξεις τους τη νύχτα της 17ης Νοέμβρη 1973 που πέρασε στη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας ως η εμβληματική πράξη αντίστασης των φοιτητών και του λαού μας κατά του φασισμού, του αυταρχισμού και κάθε είδους ολοκληρωτισμού.

 

ΟΜ Θήρας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *