H ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ… ΠΡΩΤΟΤΑΞΙΔΟΥΣ

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CONDE NAST TRAVELLER

 

 

 

 

 

 

Η βρετανική εφημερίδα “Express”, αναδημοσιεύει λίστα του μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler, που περιλαμβάνει τα καλύτερα, ελληνική νησιά για διακοπές. Στην κορυφή βρίσκεται η Σαντορίνη, ενώ σχετική έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως η Σύρος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Νάξος κατατάσσεται τέταρτη και η Μύκονος δέκατη. Για την Σαντορίνη στο εισαγωγικό σημείωμα, αναφέρεται πως “Η Σαντορίνη στέφθηκε ως το καλύτερο νησί της Ελλάδας για διακοπές στη hotlist του 2023. Σύμφωνα με την κατάταξη, το νησί είναι ιδανικό για νεόνυμφους και τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά.

Το Conde Nast περιέγραψε τη θέα πάνω από την καλντέρα της Σαντορίνης ως ένα «ρομαντικό κλισέ», αλλά ακόμα «κόβει την ανάσα».

Το μοναδικό και τραχύ τοπίο της Σαντορίνης διαμορφώθηκε αιώνια από μια καταστροφική ηφαιστειακή έκρηξη περίπου πριν από 3.500 χρόνια. Τα σπίτια στο ελληνικό σημείο ομορφιάς έχουν θέα στην υποβρύχια καλντέρα.

Δεν χρειάζεστε να κάνετε πολλά στη Σαντορίνη, παρά να ξαπλώσετε σε μια από τις εκπληκτικές παραλίες με μαύρη άμμο ή να κάνετε μια βόλτα με βάρκα στην καλντέρα. Αλλά ποιος χρειάζεται κάτι άλλο όταν είσαι στον παράδεισο;”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *