ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

 

 

  “Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία της αγαστής συνεργασίας με κάθε θεσμό που στόχο έχει την αναβάθμιση της ζωής και τη διακονία των κατοίκων του νησιού μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας.

  Πλέον, η χορωδία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εθνικού Ωδείου Θήρας, αποκτά νέο συμπαραστάτη, ώστε από κοινού και με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας να μπορούμε να πετύχουμε περισσότερο προς όφελος των νέων και των Θηραίων γενικότερα. Έτσι, με χαρά σας ενημερώνουμε πως οι συναντήσεις για τη νέα χρονιά ξεκινούν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022.

  Οι συναντήσεις της χορωδίας θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο ανακαινισμένο πνευματικό κέντρο του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης (στο ισόγειο του παλαιού Επαρχείου) και συγκεκριμένα στις 16:00 το παιδικό τμήμα και στις 17:00 το τμήμα ενηλίκων. Η διδασκαλία θα γίνεται και φέτος από τον κ. Γεώργιο Ρούσσο και την κ. Παπαδημητροπούλου Σοφία.

Στο μεταξύ, παρακαλούνται θερμά όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα σύνολα, να προσέλθουν για ακρόαση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο χώρο του Επαρχείου, κατόπιν συνεννοήσεως με τη Γραμματεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και τους διδάσκοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *