Απάντηση της ΑΕΜΥ στους γιατρούς του Νοσοκομείου

 

“Μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση του Διοικητικού Συμβουλίου, καταγγελία/αναφορά για οιαδήποτε παράνομη πράξη ιατρών.”, αναφέρει το Δ.Σ της ΑΕΜΥ, απαντώντας στους γιατρούς του Νοσοκομείου, που διαμαρτυρήθηκαν για λεχθέντα από την κ. Έλενα Μπορμπουδάκη.

Τονίζει επίσης: “Συμπερασματικά σας δηλώνουμε ρητώς ότι εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες σας και την επιμέλεια που επιδεικνύετε κατά την άσκηση των ιατρικών σας καθηκόντων για το ΓΝ Θήρας όλα αυτά τα χρόνια”.

 

 

 

 

 

Η απάντηση της ΑΕΜΥ

 

 

“ΠΡΟΣ

Τους υπογράφοντες ιατρούς του ΓΝ Θήρας, του από 2.10.2023

Υπομνήματος απευθυνόμενου προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ Α.Ε

 

 

Ολυμπιακό Χωριό, Οκτώβριος 2023

Σε συνέχεια του από 2.10.2023 υπομνήματος σας περί «Ενημέρωσης και απάντησης προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, που αφορά στη σημερινή κατάσταση του ιατρικού προσωπικού», θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ενημερώθηκε άμεσα το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ ΑΕ για το περιεχόμενο του.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας αναφέρουμε τα εξής:

 

Ουδόλως προκύπτει ή/και υφίσταται σχέδιο ή/και προγραμματισμός για μετατροπή του ΓΝ Θήρας σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση του Διοικητικού Συμβουλίου, καταγγελία/αναφορά για οιαδήποτε παράνομη πράξη ιατρών. Οι αναφορές της Εντεταλμένης Συμβούλου του ΓΝ Θήρας σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο προφανώς αφορούσαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις συμπεριφορών ιατρών, οι οποίες, στην περίπτωση που ισχύουν, δεν συνάδουν με το λειτούργημα που ασκεί η πλειοψηφία των ιατρών και μάλιστα σε εξαιρετικά δυσμενείς πραγματικές συνθήκες.

Καμία τέτοια μεμονωμένη συμπεριφορά που αντιβαίνει στον σκοπό της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και που δεν συνάδει με την άοκνη προσπάθεια του ΔΣ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓΝ Θήρας, δεν μπορεί να είναι αποδεκτή.

Συμπερασματικά σας δηλώνουμε ρητώς ότι εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες σας και την επιμέλεια που επιδεικνύετε κατά την άσκηση των ιατρικών σας καθηκόντων για το ΓΝ Θήρας όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *