«7o Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2024»

 

 

 

 

  “Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας 2024!

 

Μόλις μια εβδομάδα πριν από το Μαθητικό Φεστιβάλ, τα μέλη και οι εθελοντές της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών δουλεύουν πυρετωδώς για την μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής μας κοινότητας!

Όλα τα σχολεία Θήρας – Θηρασίας συμμετέχουν με δημιουργίες τους και φέτος, ενώ αυτή τη χρονιά το Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας – Θηρασίας άνοιξε πανιά και έχει τη χαρά να φιλοξενήσει συμμετοχές και από άλλα νησιά των Κυκλάδων!

 

Το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας 2024 απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής και στα σχολεία των υπόλοιπων 24 νησιών των Κυκλάδων, με στόχο την επικοινωνία και την επαφή μεταξύ των παιδιών απ’ όλα τα νησιά! Η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα συγκινητική, αν και φέτος οι συμμετοχές περιορίζονται σε video art που δημιούργησαν τα παιδιά δημοτικών και γυμνασίων. Ευελπιστούμε ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες και «ζωντανές» συμμετοχές!

 

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024, λοιπόν, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στον Καρτεράδο, θα παρουσιαστούν ζωντανά όλες οι παραστάσεις | παρουσιάσεις των μαθητών, ενώ οι εικαστικές δημιουργίες θα εκτεθούν στους εκθεσιακούς χώρους του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ από 24 Μαΐου – 01 Ιουνίου 2024. (Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες).

Παράλληλα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, όλο το υλικό από το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2024 θα προβληθεί και ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ από την ιστοσελίδα (www.thiret.org) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb: @thiret2006) της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Το Μαθητικό Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται φέτος με τον Δήμο Θήρας και μεγάλο χορηγό τον Kisiris Music Lab.

 

Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε και να νιώσουμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *