ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ-ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑΡΙΑ -ΚΑΜΑΡΙ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

 

 

Σε λίγες μέρες, ξεκινούν σύμφωνα με πληροφορίες της Santonews, οι διαγραμμίσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης. Μετά την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης των 3 τμημάτων του συνολικού έργου και την επιμέτρηση αποπληρωμή των πρώτων λογαριασμών, ο ανάδοχος του έργου, αναμένεται στο νησί προκειμένου να ξεκινήσει την διαγράμμιση.

 

Ωστόσο-σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- η ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Διασταύρωση Μεσαριάς- Παναγία Μυρτιδιώτισσα Καμάρι, μήκους 4 και πλέον χιλιομέτρων, θα καθυστερήσει. Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός, παρέπεμπε για Οκτώβριο 2022, φαίνεται πως το έργο μετατίθεται για την άνοιξη του 2023. Μαζί θα γίνουν και άλλα μικρότερα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Για το Εμπορείο, τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο, καθώς πρέπει να γίνει τυπικά, πρώτα η οριστική παράδοση παραλαβή του έργου της ύδρευσης της περιοχής που δημιούργησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ).

Υπενθυμίζεται, πως το συνολικό σχέδιο αποκατάστασης του επαρχιακού Οδικού Δικτύου στη Σαντορίνη και άλλα νησιά, έχει τριετή διάρκεια, με δεσμευμένα 2.700.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *