ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SANTOWINES-CRUΙSEILNNE

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

 

 

 

 

 

 

Βεντέμα

«CruiseInn – SantoWines: Δημιουργώντας νέα τεχνολογικά προϊόντα για τη βελτίωση της πρωτογενούς παραγωγής

 

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn και η SantoWines, πιστεύοντας ακράδαντα την έννοια της ομαδικότητας και της συνεργασίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία ακόμη φορά, με στόχο την εύρεση λύσεων για τη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

 

Το CruiseInn επιστρέφει φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στις  2-9 Ιουλίου, για να προσφέρει μία νέα εμπειρία ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το νησί της Σαντορίνης και το οινοποιείο της SantoWines για μία συναρπαστική εκδήλωση.

 

Επιχειρηματίες, νέοι επαγγελματίες και φοιτητές, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν  μέσα από εξειδικευμένα workshops αλλά και την επαφή τους με ειδικούς, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που θα απαντούν σε πραγματικές προκλήσεις της αγοράς.

Φέτος, η SantoWines σε συνεργασία με την Cisco Hellas, την μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των Information Techonologies και των δικτύων, μοιράζονται με τους συμμετέχοντες του CruiseInn την τεχνογνωσία τους αλλά και μια πραγματική ανάγκη. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν λογισμικό για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής του αμπελώνα και όλη την διαδικασία παραγωγής κρασιού μέχρι την εμφιάλωση. Ενώ είναι σημαντικό ότι υπάρχει η δυνατότητα να το εφαρμόσουν πιλοτικά στον αμπελώνα της Σαντορίνης για την παρακολούθηση του εδάφους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα του κρασιού, θα αυξάνει την ποιότητα της απόδοσης και θα διασφαλίζει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής με πολλαπλά οφέλη στην καλλιέργεια και την παραγωγή.

 

Η πρόταση θα παρουσιαστεί σε  ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου 11:00 – 15:00 στο οινοποιείο της SantoWines στον Πύργο  Σαντορίνης όπου διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συζητήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους πριν την εφαρμογή της σε επιλεγμένα αμπελοτόπια του νησιού από το Οκτώβριο 2018.

Για την υλοποίηση της λύσης αυτής αλλά και την άμεση έξοδο της στην αγορά, η SantoWines αλλά και η Cisco Hellas, υποστηρίζουν τις προσπάθειες που θα προκύψουν στο CruiseInn 2018 προσφέροντας γνώσεις, εργαλεία καθώς και τους πόρους που απαιτούνται.

Επίσης,  οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το πώς λειτουργεί ένα από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς της χώρας αλλά και να συνομιλήσουν ολοκληρωμένα με ειδικούς και γεωπόνους της SantoWines.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στο getcruiseinn.com ή στο Facebook» .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *